BSM: Παρούσα στο Maritime Cyprus

Το παρών της έδωσε η Bernhard Schulte Shipmanagement (Cyprus) Ltd. στην έκθεση «Maritime Cyprus» .To διεθνές συνέδριο που είχε σαν θέμα: «Game Change», πραγματοποιήθηκε από τις 13-16 Σεπτεμβρίου 2015, στο «Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη» στη Λεμεσό και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία προσελκύοντας διακεκριμένους ομιλητές και πέραν των 700 ναυτιλιακών παραγόντων από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Maritime Services Exhibition» η οποία αποτελεί μέρος του Συνεδρίου και στην οποία συμμετείχαν πέραν των 40 εκθέτων, επισκέφθηκαν το περίπτερο της BSM ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, κ. Koji Sekimizu, ένας μεγάλος αριθμός αντιπροσώπων από τα γραφεία της BSM ανά το παγκόσμιο, πολλοί πελάτες και συνεργάτες καθώς επίσης τοπικά και διεθνή ειδησεογραφικά μέσα.

Μέσα στα πλαίσια της έκθεσης «Maritime Cyprus», η BSM Κύπρος σε συνεργασία με την Hanseatic Chartering παρέθεσε δεξίωση στις 15 Σεπτεμβρίου, με πέραν των 300 καλεσμένων, στο προαύλιο της νέας σχολής BSM Maritime Training Centre. 

Στη δεξίωση που προσφώνησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BSM Κύπρου κ. Arthur McWhinnie, παρευρέθηκαν πελάτες και συνεργάτες της Εταιρείας καθώς και διακεκριμένοι ναυτιλιακοί παράγοντες, όπως ο κ. Δημητριάδης, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Ανδρέας Χρίστου, υψηλά στελέχη του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, του Κυπριακού Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας, της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών και αντιπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών και εταιρειών διαχείρισης πλοίων. 

 

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ