ΟΕΒ: Αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ανάπτυξη των εξαγωγών

Στα πλαίσια των προσπαθειών της για βελτίωση της εξωστρέφειας των κυπριακών επιχειρήσεων, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση προς τις επιχειρήσεις με θέμα "Ανάπτυξη των Εξαγωγών".

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15.00 στα γραφεία της ΟΕΒ (Λεωφόρος Ακροπόλεως 2, Λευκωσία).

Σύμφωνα με την ΟΕΒ, η εξαγωγική δραστηριότητα είναι ζωτικής σημασίας για τα Κυπριακά προϊόντα/υπηρεσίες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που λόγω της οικονομικής κρίσης η τοπική αγορά έχει «συρρικνωθεί» και ως αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις αναζητούν διέξοδο σε ξένες αγορές.

Στη διάρκεια της παρουσίασης λειτουργοί του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού θα επεξηγήσουν τις κυριότερες πρόνοιες των Κρατικών Σχεδίων Χορηγιών που ενδιαφέρουν τους εξαγωγείς στους τομείς μεταποίησης ή/και εμπορίας βιομηχανικών προϊόντων, υπηρεσιών, ανάπτυξης γης και εμπορίας ή/και μεταποίησης γεωργικών προϊόντων. Επίσης, το World Trade Center (Cyprus),  θα παρουσιάσει τις προϋποθέσεις επιτυχούς συμμετοχής σε εμπορική έκθεση.

Η είσοδος στην παρουσίαση είναι ελεύθερη προς κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 22665102 μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2015. 

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024