Το Pop-up Festival έρχεται στη Λευκωσία

Για  τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει το Pop-up Festival 2015 στη Λεωφόρο Μακαρίου. Μετά την επιτυχή διοργάνωση των δύο προηγούμενων φεστιβάλ, ο θεσμός πραγματοποιείται και το 2015 από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, στην πιο κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας, νέοι επιχειρηματίες, δημιουργοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες και άλλοι επαγγελματίες, αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, θα δείξουν τη δουλειά τους και θα έρθουν σε επαφή με το κοινό της Λευκωσίας. 

Στόχος του φετινού φεστιβάλ είναι όχι μόνο η τόνωση και η αναζωογόνηση της Λεωφόρου Μακαρίου με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, είτε μέσω της εμπορικής δραστηριότητας είτε μέσω της καινοτομίας, αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων μέσω της δημιουργίας. Το φεστιβάλ πλαισιώνουν παράλληλες δραστηριότητες (εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές), που εστιάζουν στην ενεργό συμμετοχή του κοινού. Φέτος το Pop-up Festival θα πραγματοποιηθεί εξολοκλήρου στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza.

Τέλος, η φετινή διοργάνωση ανατέθηκε και πάλι στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη, το οποίο και απηύθηνε ήδη ανοικτή πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, μέσω της οποίας θα επιλεγούν οι συμμετέχοντες. Η Ανοικτή Πρόσκληση εστιάζει στους πιο κάτω άξονες: Καινοτομία, Εμπόριο, Τέχνη και Εκπαίδευση και οι σχετικές προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ