H Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το TEDxLimassol

Με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου η διοργάνωση του δεύτερου TEDxLimassol έχει στόχο να συμβάλει στην τοποθέτηση της Λεμεσού στο επίκεντρο επιστημονικών, τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας.

Η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει ως μεγάλος χορηγός το TEDxLimassol, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου με θέμα True Heroes στην Λεμεσό.

Το TEDxLimassol φιλοξενείται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ριάλτο, με 20 ομιλητές και μουσικούς από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται με τις διεθνείς προδιαγραφές, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σύμμαχο από την Τράπεζα Κύπρου για τη διεξαγωγή της. Η στήριξη της Τράπεζας Κύπρου στο TEDxLimassol γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της να καλλιεργεί, να ενισχύει και να διευρύνει τους ορίζοντες των νέων δυναμικών κοινών της χώρας τροφοδοτώντας τους με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης. 

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Τράπεζας Κύπρου κ. Μιχάλης Περσιάνης δήλωσε: «Υπάρχουν ορισμένες εκδηλώσεις που σε όλο τον κόσμο καλλιεργούν και προωθούν τη σύγχρονη σκέψη και προβληματισμό. Για αυτές τις εκδηλώσεις είναι περήφανες τόσο οι πόλεις που τις φιλοξενούν όσο και οι εταιρίες που τις στηρίζουν. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι τα TED, που προωθούν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, σκέψη και προτάσεις, εικόνες και ιστορίες δοσμένες από τους καλύτερους επιστήμονες και ανθρώπους. Έφτασε η στιγμή που μια ομάδα νέων ατόμων ανέλαβε το βάρος μιας τέτοιας εκδήλωσης στη χώρα μας και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε μέρος της προσπάθειας». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση στη σελίδα www.tedxlimassol.com.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ