powered by

Στο νέο της σπίτι η Trust Insurance Cyprus

Πλήθος κόσμου από την κυπριακή και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα βρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου της Trust Insurance Cyprus, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Λεμεσού στη Λευκωσία.

Τα εγκαίνια του κτηρίου τέλεσαν ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης και ο ιδιοκτήτης της Nest Investment Holdings Ltd, μητρικής εταιρίας της Trust Insurance Cyprus, Ghazi Abu Nahl.

Σύμφωνα με τον Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή της Trust Insurance Cyprus, Χρίστο Χριστοδούλου, το νέο κτήριο αποτελεί την πλατφόρμα για να προχωρήσει μπροστά η εταιρία στη νέα εποχή, η οποία είναι γεμάτη προκλήσεις.

Στο νέο κτήριο το οποίο ονομάζεται Trust House, εφαρμόζονται σύγχρονες λύσεις σε θέματα τεχνολογικού εξοπλισμού. Ακόμη, δημιουργεί ένα λειτουργικό και παράλληλα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως περιγράφεται από τους ιθύνοντες του project.

Το συνολικό εμβαδό του κτηρίου είναι 1700 τετραγωνικά μέτρα και είναι 5όροφο, με αίθουσα εκπαιδεύσεων που φιλοξενεί μέχρι και 100 άτομα. Ακόμη, διαθέτει 20 κλειστά γραφεία και 5 χώρους συνεδριάσεων.

Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων της Trust, ανέρχεται στους 93 και τα νέα  κεντρικά της γραφεία στη Λευκωσία, στεγάζουν 77 στελέχη του Διοικητικού Προσωπικού. 

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας, κρατικοί αξιωματούχοι, ασφαλιστικοί πράκτορες και προσωπικό της Trust Insurance Cyprus. Στα εγκαίνια παρέστη όλη η οικογένεια Abu Nahl, στην οποία ανήκει ο Όμιλος Nest.

Δειτε Επισης

Στρατηγική συμμαχία για την πολιτιστική κληρονομιά-Μνημόνιο συνεργασίας Ινστιτούτου Κύπρου και Εθνικής Επιτροπής UNESCO
Investor Day από το KPMG Startup Innovation Lab: Μια γιορτή καινοτομίας και τολμηρών ιδεών
Πρωτοπόρα η Deloitte Κύπρου... Δωμάτια θηλασμού στα γραφεία της πριν από την θέσπιση νόμου(pics)
Ξεναγήθηκε στους χώρους και τα ερευνητικά κέντρα του UCLan Cyprus ο Δ. Σκουρίδης
To Andrey & Julia Dashin’s Foundation και η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού γιόρτασαν τη Διεθνή Ημέρα του Παιδιού
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Πρωτοπορία στην τεχνολογική ευθύνη και την κοινωνική καινοτομία
Στην Κύπρο ο Νίκος Δένδιας για την «Αόρατη Συνωμοσία» του Ανδρέα Χατζηκυριάκου
Οι μεγάλες τάσεις και η μετεξέλιξη των ΜΜΕ: Πώς οι όμιλοι μεταμορφώνονται για να είναι βιώσιμοι και κερδοφόροι
AI Agents στην πρώτη γραμμή: Η νέα εποχή της εμπειρίας πελάτη
Φόβοι για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ-Kρίσιμες επιπτώσεις στη ναυτιλία