Στο νέο της σπίτι η Trust Insurance Cyprus

Πλήθος κόσμου από την κυπριακή και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα βρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου της Trust Insurance Cyprus, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Λεμεσού στη Λευκωσία.

Τα εγκαίνια του κτηρίου τέλεσαν ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης και ο ιδιοκτήτης της Nest Investment Holdings Ltd, μητρικής εταιρίας της Trust Insurance Cyprus, Ghazi Abu Nahl.

Σύμφωνα με τον Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή της Trust Insurance Cyprus, Χρίστο Χριστοδούλου, το νέο κτήριο αποτελεί την πλατφόρμα για να προχωρήσει μπροστά η εταιρία στη νέα εποχή, η οποία είναι γεμάτη προκλήσεις.

Στο νέο κτήριο το οποίο ονομάζεται Trust House, εφαρμόζονται σύγχρονες λύσεις σε θέματα τεχνολογικού εξοπλισμού. Ακόμη, δημιουργεί ένα λειτουργικό και παράλληλα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως περιγράφεται από τους ιθύνοντες του project.

Το συνολικό εμβαδό του κτηρίου είναι 1700 τετραγωνικά μέτρα και είναι 5όροφο, με αίθουσα εκπαιδεύσεων που φιλοξενεί μέχρι και 100 άτομα. Ακόμη, διαθέτει 20 κλειστά γραφεία και 5 χώρους συνεδριάσεων.

Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων της Trust, ανέρχεται στους 93 και τα νέα  κεντρικά της γραφεία στη Λευκωσία, στεγάζουν 77 στελέχη του Διοικητικού Προσωπικού. 

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας, κρατικοί αξιωματούχοι, ασφαλιστικοί πράκτορες και προσωπικό της Trust Insurance Cyprus. Στα εγκαίνια παρέστη όλη η οικογένεια Abu Nahl, στην οποία ανήκει ο Όμιλος Nest.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024