Γίνετε το brand των Κυπρίων millennials

Όλοι όσοι χειρίζονται μάρκες που απευθύνονται στους νέους (millennials 18-35) θα πρέπει να γνωρίζουν τι πραγματικά τους κάνει ευτυχισμένους για να μπορούν να τους αγγίξουν και να τους κερδίσουν με το brand τους. Γι’ αυτό και οι μάρκες που δεν τηρούν έμπρακτα αυτό που θεωρητικά υπόσχονται ή που δεν σέβονται τους καταναλωτές - πελάτες τους, μακροχρόνια, χάνουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο InBusinessNews.com, η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας, inspirational speaker, blogger, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. της ΑΔΕΛ/Saatchi & Saatchi και δημιουργός του site www.tsemperlidou.gr. Η ίδια πρόσθεσε ότι, τους κάνουν ευτυχισμένους οι μάρκες που πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες με τους εκπροσώπους της γενιάς αυτής. 

Συγκεκριμένα, οι Κύπριοι millennials, σύμφωνα με τον Marketing & Brand Strategist, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Cyprus Marketing Youth Society (Cy.M.Y.S.), Γιώργο Ζερβίδη, είναι πραγματιστές, έξυπνοι, μορφωμένοι και θέλουν να ζήσουν εμπειρίες εδώ και τώρα χωρίς να επηρεάζονται εύκολα από τις παραδοσιακές πρακτικές μάρκετινγκ. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο InBusinessNews.com, οι marketeers που θέλουν να κερδίσουν τη συγκεκριμένη γενιά πρέπει να γίνουν «social» αφού το 80% των millennials συμβουλεύεται την άποψη των φίλων του και στη συνέχεια, μοιράζονται την εμπειρία και τη γνώση τους στα social media. Τα brands πρέπει να προσφέρουν τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της νέας γενιάς να κοινοποιούν τα σχόλια και τις εντυπώσεις τους για τα προϊόντα που πουλάνε. Δεν αρκεί όμως αυτό. Πρέπει να τους κερδίσουν και να τους κάνουν να τους εμπιστευτούν και γιατί όχι να τους κάνουν να ταυτιστούν μαζί τους. 

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου και ο Γιώργος Ζερβίδης, θα αναλύσουν αυτά και άλλα πολλά μέσα από δύο δυναμικές παρουσιάσεις, σε μια απογευματινή εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 με θέμα: «Τα brands στο κυνήγι της ευτυχίας». Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη του marketing, της διαφήμισης και της επικοινωνίας - που χειρίζονται youth brands ή μάρκες που απευθύνονται και στους νέους - διευθυντές marketing, brand managers, στελέχη δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικών εταιρειών, digital agencies και mobile marketing.

Πληροφορίες

Οι εγγραφές στην εκδήλωση έχουν ολοκληρωθεί λόγω πληρότητας των θέσεων. Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση του Cy.M.Y.S. κάντε κλικ εδώ.

Οργάνωση: Cy.M.Y.S., Στρατηγικός Συνεργάτης Cy.M.Y.S.: Cytamobile Vodafone. Χορηγοί Cy.M.Y.S.: Ελληνική Τράπεζα και Photos Photiades Distributors. Χορηγός Έρευνας: IMR/University of Nicosia. Χορηγoί Εκδήλωσης: Lidl και Pizza Hut. Υποστηρικτής Cy.M.Y.S.: Cytanet. Συντονισμός: IMH. Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ: τηλ.: 22505555.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024