CTC Argosy: Φέρνει στην Κύπρο το γιαούρτι Δωδώνη

Στην κυπριακή αγορά θα διατίθεται, πλέον, το ελληνικό στραγγιστό  γιαούρτι Δωδώνη. Η εταιρεία CTC Argosy ξεκινά τη διανομή των γιαουρτιών την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου σε όλο το φάσμα του λιανεμπορίου. 

Το νέο, για την κυπριακή αγορά προϊόν, θα διανέμεται σε μεγάλες υπεραγορές και φούρνους καθώς και σε μικρά σημεία πώλησης σε όλες τις πόλεις, όπως ανέφερε η Marketing Manager Φωτούλα Νικολάου.

Η CTC Argosy είναι αντιπρόσωπος της εταιρείας Δωδώνη από το καλοκαίρι του 2014, με απαρχή της συνεργασίας το λανσάρισμα της φέτας Δωδώνη στην κυπριακή αγορά. Ένα χρόνο μετά η συνεργασία επεκτάθηκε με το λανσάρισμα του στραγγιστού γιαουρτιού Δωδώνη.

Πρόκειται για το στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη πλήρες με 8% λιπαρά, ημιαποβουτυρωμένο με 2% λιπαρά ή πλήρως αποβουτυρωμένο με 0%. Παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα και θα διατίθεται σε συσκευασίες των 200gr και 1kg.
Ο κύκλος εργασιών των εταιρειών στον κλάδο του γιαουρτιού στην Κύπρο κυμαίνεται στα 37 εκατ. ευρώ και η εταιρεία στοχεύει σε δυναμική είσοδο της στην  αγορά, επιδιώκοντας να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς. Γι’ αυτό και οι τιμές της θα είναι συναγωνίσιμες σε σχέση με τα κυπριακά γιαούρτια.

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι η εταιρεία διανομής θα υποστηρίξει ενέργειες για την προώθηση του προϊόντος όπως above the line διαφήμιση, τηλεοπτική κι έντυπη. Παράλληλα, θα γίνουν ενέργειες σε όλες τις υπεραγορές και δοκιμές προκειμένου το νέο προϊόν να γίνει γνωστό στους καταναλωτές.

Δειτε Επισης

Defender Experience: Η πολυτελής περιπέτεια που ξεπερνά κάθε προσδοκία
Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα
Κάθοδος Xpeng στην Κύπρο με επίσημο αντιπρόσωπο την Andys Agathocleous Motors-Στην χώρα μας τα πρώτα οχήματα
Toyota Aygo X Hybrid: Ανανεωμένο και πλήρως υβριδικό
Η MotoTrend παρουσίασε τη Ferrari 12Cilindri στο ξενοδοχείο Anassa
Παγκόσμιο ντεμπούτο για το ολοκαίνουργιο Toyota RAV4
Νέο φυσικό σύμμαχο κατά της καούρας και της γαστρικής ενόχλησης παρουσιάζει η Aboca-Το Neobianacid είναι εδώ
Samsung Vision AI: Η νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars για το 2025 της Samsung
Ξεκινά την παραγωγή του ηλεκτρικού pickup D-MAX EV η Isuzu
Η Samsung παρουσιάζει την gaming οθόνη OLED 500Hz: Odyssey OLED G6