Selekt: Νέο κατάστημα του C.A.Papaellinas

Νέο κατάστημα θα υποδεχτεί στην οικογένεια του ο Όμιλος C.A.Papaellinas. Πρόκειται για ένα νέο concept -το κατάστημα Selekt- όπου θα διατίθενται προϊόντα εισαγωγής και διανομής της εταιρείας. Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής θα μπορεί να προμηθεύεται από τα νέα καταστήματα προϊόντα προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, τρόφιμα, καθώς και καλλυντικά. 

Μάλιστα, εντός Οκτωβρίου, θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, 30 στα Λατσιά όπου βρίσκεται και η έδρα των γραφείων της CA Papaellinas. Το δεύτερο κατάστημα Selekt θα ανοίξει στη Λεωφόρο Κολωνακιού στη Λεμεσό. 

Όπως αναφέρει η Senior Marketing Officer Μαρία Λεωνίδου, η φιλοσοφία πάνω στην οποία δημιουργήθηκαν τα καταστήματα Selekt είναι για να προσφέρουν μια μεγάλη επιλογή επωνύμων και ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και της οικογένειας του. 

«Τα Selekt θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος: απλή διαρρύθμιση του καταστήματος, όμορφο περιβάλλον, ευρεία γκάμα προϊόντων και, βεβαίως, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με κύριο μέλημα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη», σημειώνει. 

Σύμφωνα με την κ. Λεωνίδου, στα καταστήματα Selekt θα μπορεί να βρει κανείς επώνυμα προϊόντα με ολοκληρωμένες σειρές που διακρίνονται πάντα για την ποιότητα τους και ικανοποιούν ξεχωριστές ανάγκες. «Από το πιο εκλεκτό βραβευμένο ελαιόλαδο κυπριακής προέλευσης μέχρι και την πιο ποιοτική γκάμα προϊόντων για προσωπική και βρεφική φροντίδα. Θα διατίθενται επίσης μια σημαντική επιλογή καλλυντικών και αρωμάτων».

Επιπλέον, ο καταναλωτής θα επωφελείται από τα Selekt καθώς θα μπορεί να συγκεντρώνει και να εξαργυρώνει βαθμούς μέσω της κάρτας Benefits η οποία θα ισχύει για όλα τα καταστήματα της εταιρείας: Βeautyline, Holland and Barrett, Yves Rocher.

Δειτε Επισης

Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων