12ο Digital Marketing Forum

Η αυξανόμενη δημοτικότητα της ψηφιακής και της online διαφήμισης αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα του μάρκετινγκ μέρα με τη μέρα και οι διαφημιστές αλλά και οι διαφημιζόμενοι απαιτείται να προσαρμόζονται άμεσα και αποδοτικά στα νέα δεδομένα. Λαμβάνοντας υπόψη επίσης οι διαφημιστές και οι διαφημιζόμενοι ότι ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν καθημερινά το διαδίκτυο για να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες, επιθυμούν να τους προσεγγίσουν, αλλά και να συνυπάρχουν διαδικτυακά. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το σχεδιασμό ενός έξυπνου και οργανωμένου στρατηγικού πλάνου μέσα από το οποίο θα δίνεται σημαντική βαρύτητα στο κομμάτι της digital επικοινωνίας. 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι διαφημιζόμενοι και οι επαγγελματίες της επικοινωνίας, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ για το πού, πότε και πώς μπορούν να διαφημίσουν το brand ή τις υπηρεσίες τους ψηφιακά για να προσελκύσουν το κοινό, θα παρουσιαστούν στο «12ο Digital Marketing Forum» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις  20 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Αναγνωρισμένοι ειδήμονες από το διεθνή χώρο θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις αλλά και τις μεθόδους για ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού, στρατηγικού πλάνου στον τομέα του digital advertising.

Το Φόρουμ απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη μάρκετινγκ επιχειρήσεων όλων των τομέων της οικονομικής δραστηριότητας και ειδικότερα σε: Εταιρείες Διαφήμισης και Επικοινωνίας, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων, Media Planners, Media Agencies, Υπηρεσίες Marketing, Εταιρείες Ερευνών Αγοράς, Συμβούλους Marketing, Επαγγελματίες Πωλήσεων, Brand Managers, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Γενικούς Διευθυντές και Digital Marketing Specialists.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φετινό θεματολόγιο πατήστε εδώ.

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί: Carlsberg, Microsoft Innovation Center και Unicare Cleaning Services Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Cablenet InBusinessNews Stand, sigmalive.com και www.ilovestyle.com. Υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου και του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, Φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024