powered by

Οι προοπτικές των διεθνών αγορών και επενδυτικών προϊόντων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το δεύτερο συνέδριο «The Investment Expert 2015» που παρουσίασε η Emergo Wealth Ltd.

To συνέδριο παρακολούθησαν πέραν των 200 ατόμων και στόχο είχε να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για τις προοπτικές των διεθνών αγορών και επενδυτικών προϊόντων με έμφαση στον τομέα των συνταξιοδοτικών ταμείων.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και αναλύσεις ειδικών, λύσεις, βέλτιστες πρακτικές και επενδυτικές προτάσεις. 

Ο Director, Investment Strategy της Emergo Wealth Ltd Κωνσταντίνος Νεοφύτου, μίλησε στην κάμερα του InBusinessNews, μετά το τέλος του συνεδρίου, για το οριζόντιο Ταμείο Προνοίας LifeGoals, που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια του συνεδρίου. 

«Η δημιουργία του οριζόντιου Ταμείου προνοίας LifeGoals προσφέρει τη δυνατότητα για ενοποίηση στον κατακερματισμένο κλάδο των συνταξιοδοτικών ταμείων, εξοικονομήσεις από τις οικονομίες κλίμακας και – για πρώτη φορά, επενδυτικές επιλογές, διεθνή διασπορά, επαγγελματική διαχείριση, διεύθυνση και ανεξάρτητη διοίκηση» ανέφερε ο κ. Νεοφύτου.

Το LifeGoals, συμπλήρωσε ο κ. Νεοφύτου, «Προσφέρει επίσης πλήρη και διάφανη ενημέρωση στα μέλη του μέσω μιας ασφαλούς και πρωτοποριακής διαδικτυακής πλατφόρμας, το προϊόν έχει υποβληθεί ως υποψήφια για το βραβείο καινοτομίας των ΟΕΒ/ΙΠΕ για το 2015».

Το συνέδριο φιλοξένησε διακεκριμένους επαγγελματίες τεχνοκράτες, οι οποίοι παρουσίασαν θέματα που αφορούν στις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα. 
Η Θεματολογία του συνεδρίου περιλάμβανε παρουσιάσεις για τις εξελίξεις της παγκόσμιας οικονομίας, τις διεθνείς αγορές μετοχών και χρεογράφων και τις προσφερόμενες εναλλακτικές επενδύσεις.

Υποστηρικτές του συνεδρίου ήταν το LifeGoals Multi – Employer Provident Fund, Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Gold και Goldnews.com.cy
Το συντονισμό είχε η ΙΜΗ. 

Δειτε Επισης

Έρχεται το πρώτο corporate Padel Tournament στην Κύπρο-Περιορισμένος αριθμός oμάδων
Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα «AI in Gov’t» από το ΙδΕΚ
Women in STEAM: Η Cyta αναδεικνύει τη δυναμική των γυναικών στην τεχνολογία
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Ενδυναμώνει παρουσία στη Φρανκφούρτη το EUC-Η επέκταση της Πανεπιστημιούπολης και τα πλάνα για Ελλάδα
Ο ΤΙΤΑΝ στη λίστα των Financial Times «Europe’s Climate Leaders» για δεύτερη χρονιά
British Council και Invest Cyprus συνεργάζονται για προώθηση της διακρατικής εκπαίδευσης και των επενδυτικών προοπτικών
XM: Στηρίζει την προσπάθεια προώθησης ίσων ευκαιριών και προσβασιμότητας στον αθλητισμό
Ξεκαθαρίζει για την συμμετοχή αθλητών σε διεθνές τουρνουά στην Αθήνα η Ομοσπονδία Wushu Kung Fu
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Η επέκταση της Πανεπιστημιούπολης του EUC με επένδυση πέραν των 22 εκατ.(video)
Η Baker Tilly South East Europe φιλοξενεί το Baker Tilly Europe Conference 2025 στην Αθήνα