Νέα προϊόντα από τους Φούρνους Ζορπάς

Νέες προσθήκες στην γκάμα προϊόντων των Φούρνων Ζορπάς εμπλουτίζουν την γκάμα προϊόντων της στα καταστήματά της αλυσίδας. Τα νέα προϊόντα είναι η μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, τα σνακ με ζύμη ολικής αλέσεως, τα ψωμιά αργής ωρίμανσης (artisan breads) και το γλυκό Crème Crush.

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
Η μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα είναι το πιο πρόσφατο νέο προϊόν των Φούρνων Ζορπάς. Η μπουγάτσα κυριάρχησε στον ελλαδικό χώρο μετά την Μικρασιατική καταστροφή από τη Βόρεια Ελλάδα ως την Ήπειρο και από την Πελοπόννησο ως την Κρήτη. Ιδιαίτερα όμως πολιτογραφήθηκε ως Θεσσαλονικιά και Σερραία, καθώς στη Βόρεια Ελλάδα στεγάστηκε μεγάλος αριθμός προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Μάλιστα, από την αλυσίδα Ζορπά τονίζεται, αναφορικά με την ιστορία της μπουγάτσας, ότι το προϊόν με γέμιση κρέμα διαδόθηκε από τους Σερραίους πρόσφυγες μάστορες στη Βόρειο Ελλάδα. Έτσι η διαδρομή της μέσα από πολλά περάσματα φτάνει μέχρι και τις μέρες μας. «Μπουγάτσα, μια ιστορία παλιά με καταγωγή. Θέλει τέχνη η μπουγάτσα και στους Φούρνους Ζορπάς την γνωρίζουν καλά. Ένα γλυκό και χορταστικό έδεσμα που προσφέρει ιδιαίτερη γευστική απόλαυση σε μικρούς και μεγάλους» σημειώνει η εταιρεία.

Σνακ ολικής αλέσεως
Παράλληλα, η αλυσίδα φούρνων αναφερόμενη στα νέα σνακ με ζύμη ολικής αλέσεως σημειώνει: «Σνακ για κάθε στιγμή της μέρας λανσάρουν οι Φούρνοι Ζορπάς φτιαγμένα από ζύμη σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς: με τέσσερα τυριά, με σπανάκι και λευκό τυρί και το μεσογειακό. Κυκλοφορούν ακόμη σνακ με ζύμη ολικής αλέσεως σε δύο διαφορετικούς συνδυασμούς: με σπανάκι και με διάφορα λαχανικά».

Νέα ψωμιά
Τα νέα ψωμιά αργής ωρίμανσης (artisan breads) ξεχωρίζουν για τη γεύση και κυρίως τη διαδικασία παραγωγής του κατά την οποία η ζύμη πρέπει να «ξεκουράζεται» για τουλάχιστον 24 ώρες.
 
Παράλληλα, οι Φούρνοι Ζορπάς, λανσάρουν το νέο γλυκό Crème Crush το οποίο συνδυάζει παντεσπάνι και κρέμα πατισερί, φρούτα και επικάλυψη από τραγανά κομμάτια μαρέγκας.

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
CBN Young Dragon Awards: Ξεκίνησε το open call για τις υποψηφιότητες-Πού και πώς μπορούν να υποβληθούν
Γιάννης Γεωργούλας: Ουσιαστικά βήματα σε ψηφιακή πολιτική, έρευνα και καινοτομία-Δημιουργικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ
Μάριος Ταννούσης: Πολύ σημαντικό και θετικό βήμα ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ-Το όφελος για την Κύπρο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση