6th Limassol Economic Forum

Το 6ο Limassol Economic Forum θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό και θα φιλοξενήσει τον πρώην Υπουργό Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Lord Norman Lamont. 

Ο Lord Lamont, Working Peer και συμπρόεδρος του Eurosceptic Bruges Group, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Έχει εντρυφήσει στα πολιτικά ζητήματα της Βρετανίας εδώ και δεκαετίες, ενώ το 1998 του απενεμήθη ισόβιος τίτλος ευγενείας (life peer). Είναι πρόεδρος της εταιρείας iO Adria, της εταιρείας επενδύσεων χαρτοφυλακίου Small Companies Dividend Trust και διευθυντής της εταιρείας Jupiter Second Split. Επίσης, Είναι πρόεδρος της εταιρείας iO Adria, της εταιρείας επενδύσεων χαρτοφυλακίου Small Companies Dividend Trust και διευθυντής της εταιρείας Jupiter Second Split. Ηγείται, ακόμα, της εταιρείας αντισταθμιστικών κεφαλαίων της RAB Capital, της επιχείρησης επανεπενδύσεων Scottish Re, που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, του οίκου εμπορίας βασικών αγαθών Balli plc και του ομίλου Rotch Property. Συμμετείχε ενεργά, ος Υπουργός Οικονομικών, στις μεταρρυθμίσεις της Thatcher, οι οποίες περιλάμβαναν και τις ιδιωτικοποιήσεις, που καθόρισαν την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ο Lord Lamont θα παρουσιάσει το θέμα New Normal or old normal? Prospects for the world economy, στο οποίο θα μιλήσει για το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

Το φόρουμ απευθύνεται σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη, περιφερειακούς διευθυντές εταιρειών, επενδυτές, διαμορφωτές πολιτικής, οικονομολόγους και ανθρώπους των κυπριακών και διεθνών ΜΜΕ.  

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: περιοδικό IN Business και IMH
Συνεργασία: Cyprus LSE Alumni Association
Χορηγοί: Andreas Neocleous & CO LLC, Barclays and Deloitte

Στηρίζουν: Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Δήμος Λεμεσού, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού
Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό Gold, τηλεόραση Sigma and εκδοτικός οίκος Δίας

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής αποταθείτε στην ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imh.com.cy, ιστοσελίδα φόρουμ: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024