PwC: Νέο τεύχος για τον κλάδο Real Estate των ΗΠΑ

Η PwC έχει κυκλοφορήσει το νέο τεύχος US Real Estate Insights, για τη θερινή περίοδο 2015. Η δημοσίευση παρέχει προοπτικές για τις τελευταίες εξελίξεις των αγορών και τις οικονομικές τάσεις, κανονιστικές δραστηριότητες και τις νομοθετικές αλλαγές που επηρεάζουν τη βιομηχανία των ακινήτων, καθώς και ενημερωτικές απόψεις για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα και στρατηγική, τη φορολογία, τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τη χρηματοδότηση.

"Συνεπής στην δήλωση παγκοσμίου οράματος της PwC - για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την εργασία προς την κατεύθυνση λύσεων στα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου - θα συνεχίσει να προσφέρει στην αγορά ενημέρωση σχετική με τις βιομηχανίες," σχολίασε ο Τάσος Νόλας, Συνέταιρος, Υπεύθυνος του τμήματος Real Estate της PwC Κύπρου.

Η δημοσίευση αναπτύσσει περεταίρω το θέμα των επενδύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, και περιλαμβάνει άρθρο που ασχολείται με τη ροή των κεφαλαίων στις αγορές των ΗΠΑ από ξένους επενδυτές. Στο νέο τεύχος, ο Τζακ Κίτινγκ συζητά για τα έθνη που έχουν επενδύσει στις ΗΠΑ και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτοί οι επενδυτές, δεδομένου ότι αυξάνουν τις πιστώσεις τους.

Για την αντιμετώπιση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο του οργανισμού σας, στο άρθρο "Αυξημένες ανησυχίες για την κυβερνοασφάλεια στον τομέα των ακινήτων», ο Αμαντίπ Λάμπα περιγράφει πώς αυτές οι απειλές μπορούν να επηρεάσουν εταιρείες real estate και κατ’ επέκταση , το πώς οι εταιρείες αυτές μπορούν να αυξήσουν την ασφάλεια τους στον κυβερνοχώρο.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το τεύχος στα αγγλικά εδώ.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ