Η «ακριβή» φανέλα του ΑΠΟΕΛ

Την ώρα που μεγάλες ομάδες του εξωτερικού αλλά και στην Κύπρο, επιδιώκουν να αυξήσουν τα έσοδά τους μέσω των χορηγιών, ο ΑΠΟΕΛ επιλέγει να αγωνίζεται χωρίς κύριο χορηγό στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η «γυμνή εμφάνιση» της ομάδας αποτελεί συνειδητή απόφαση η οποία προέκυψε έπειτα από σειρά επαφών και συζητήσεων με εταιρείες με έδρα την Κύπρο, με επίκεντρο βεβαίως τη χορηγία προς τον ΑΠΟΕΛ. Ο σύλλογος έθεσε ως όριο ένα μίνιμουμ ποσό της τάξης των 350 χιλιάδων, θεωρώντας αφενός ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να έχει χαμηλότερη χορηγία από άλλη κυπριακή ομάδα και αφετέρου ότι προσφέρει πακέτο προβολής με πολλά οφέλη για όλους τους δυνητικούς συνεργάτες του.

Μεγάλος διάλογος πραγματοποιήθηκε αρχές καλοκαιριού με τη Cyta, ωστόσο, ο τηλεπικοινωνιακός οργανισμός επέλεξε να προχωρήσει σε χορηγία της ΚΟΠ για το πρωτάθλημα , εγκαταλείποντας την πολιτική χορηγιών σε κάθε ομάδα ξεχωριστά. Συμβόλαια τα οποία θα ολοκληρωθούν δεν θα ανανεωθούν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του InBusinessNews, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ομάδες πρώτης κατηγορίας πλην του ΑΠΟΕΛ έχουν ως κύριο χορηγό τον ημικρατικό οργανισμό.

Η συνέχεια του καλοκαιριού και η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Europa League έφερε νέες συζητήσεις του συλλόγου με μεγάλες εταιρείες της Κύπρου, όπως οι τράπεζες Ελληνική και Κύπρου, αλλά και με τον τεχνολογικό όμιλο Logicom, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά την περσινή συμμετοχή της ομάδας στο Champions League.

Τελικώς συμφωνία υπογράφηκε με την Τράπεζα Κύπρου αλλά για τους αγώνες στο Europa League, με την επίσημη εμφάνιση του συλλόγου να μένει κενή για τους εντός συνόρων αγώνες. Σήμερα η ομάδα έχει ανοίξει νέο κύκλο επαφών για τη μεγάλη χορηγία της φανέλας του ΑΠΟΕΛ, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει χορηγό για το πίσω μέρος της εμφάνισης μέσω συμφωνίας με στοιχηματική εταιρεία.

Πλέον στον σύλλογο, χωρίς να υπάρχει πίεση χρόνου, αναζητούν χορηγό για την επίσημη εμφάνιση με τις πληροφορίες του InBusinessNews να αναφέρουν ότι πριν το τέλος του 2015 ο σύλλογος θα προχωρήσει σε συμφωνία, αφού έχει ανοικτή επικοινωνία με δυνητικούς χορηγούς.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024