Nέα έντυπα και digital media από την IMH

Νέας γενιάς έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που φιλοδοξούν να κατακτήσουν μια περίοπτη θέση στο χώρο των media στην Κύπρο δημιουργεί η εταιρεία IMH, η οποία εκδίδει τα περιοδικά IN Business και Gold.

Πρόκειται για μια σύγχρονη πλατφόρμα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, που αποτελείται από την εβδομαδιαία εφημερίδα Ρεπόρτερ που θα κυκλοφορεί στα περίπτερα κάθε Κυριακή μαζί με το lifestyle περιοδικό Celebrity, και σειρά από digital προϊόντα με ναυαρχίδα το ενημερωτικό portal, www.reporter.com.cy.

Κυριακάτικο έντυπο πακέτο
Το κυρίως μέρος της εφημερίδας Ρεπόρτερ θα ασχολείται με θέματα από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και ευρύτερα της δημόσιας δραστηριότητας. Το δεύτερο μέρος θα καλύπτει θέματα Οικονομίας και το τρίτο μέρος θέματα Αθλητισμού. Το βασικό πακέτο της εφημερίδας θα εμπλουτίζεται από το Lifestyle περιοδικό Celebrity.

Digital Media
Πέραν της έντυπης μορφής  η εφημερίδα Ρεπόρτερ και το περιοδικό Celebrity θα διατίθενται και σε ψηφιακή έκδοση, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να τα διαβάζουν απ’ όπου κι αν βρίσκονται μέσω όλων των ηλεκτρονικών συσκευών που λειτουργούν σε περιβάλλον IOS και Android. Η digital έκδοση θα είναι διαδραστική και θα δίνει την ευκαιρία στον χρήση να βλέπει αδημοσίευτες φωτογραφίες, βίντεο και άλλο αποκλειστικό υλικό που θα συνοδεύει τις ψηφιακές εκδόσεις.

Τη γκάμα των νέων digital προϊόντων της IMH συμπληρώνει το application  του reporter.com.cy, για tablets και smartphones (IOS και Android) καθώς και το καθημερινό newsletter το οποίο θα αποστέλλεται σε χιλιάδες συνδρομητές.

Δειτε Επισης

Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ