Τυχερός στην Κύπρο κέρδισε €251.250 στο ΚΙΝΟ

Η τύχη χαμογέλασε διάπλατα σε τυχερό στην Κύπρο, χαρίζοντας του €251.250 στο ΚΙΝΟ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο παίκτης κατέθεσε το δελτίο του αξίας μόλις €2.50 ευρώ στο πρακτορείο του Σάββα Αριστείδου στον Ύψωνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Κύπρου, πάντα αξιόπιστα, προσφέρουν χαρά, ψυχαγωγία και έντονες στιγμές στο κοινό, πάντα με την ελπίδα ότι ο κάθε ένας από μας θα μπορούσε να είναι ο επόμενος τυχερός.  

Το τυχερό δελτίο ήδη εξαργυρώθηκε από τον μεγάλο νικητή ενώ το ποσό των €49.250 αποδόθηκε ως φορολογία στο Υπουργείο Οικονομικών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)