Powered by

Κέρδη για την εταιρεία Stademos Ηotels

Κέρδη ύψους 136.6 χιλ. ευρώ παρουσίασε η εταιρεία Stademos το πρώτο εξάμηνο του 2015, έναντι ζημιών 605 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Παράλληλα, ο κύκλος εργασιών ήταν αυξημένος το 2015 στα 10.6 εκατ. ευρώ έναντι 9.6 εκατ. ευρώ το 2014 λόγω αυξημένης πληρότητας του ELYSIUM στην Πάφο. Το μεικτό κέρδος έχει αυξηθεί στα 3.9 εκατ. ευρώ έναντι 3.2 εκατ. ευρώ το 2014 λόγω της αύξησης των εισοδημάτων.

Τα εισοδήματα των ξενοδοχείων του Συγκροτήματος επηρεάζονται από την εποχικότητα στις τουριστικές αφίξεις και έτσι η πρώτη εξαμηνία κάθε χρόνου έχει κατ’ αναλογία πολύ χαμηλότερα εισοδήματα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα αποτελέσματα της δεύτερης εξαμηνίας αναμένονται να είναι καλύτερα από εκείνα της πρώτης εξαμηνίας με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα καθώς επίσης και τις αναμενόμενες αφίξεις της δεύτερης εξαμηνίας.

 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον τουρισμό το 2025-Ο στόχος του Υφυπουργείου Τουρισμού
Hanami: Η ιαπωνική παράδοση επιστρέφει στα wagamama-Το ειδικό wagamama μενού hanami
Επιχειρήσεις-πρότυπα και η πρώτη plastic-free παραλία στην Κύπρο... Καινοτόμες πρακτικές από τους φορείς στην επαρχία Αμμοχώστου
Crystal Springs Beach Hotel: Ετοιμάζει επέκταση €13,5 εκατ. το τετράστερο ξενοδοχείο στον Πρωταρά
«Αδειοδότηση αφαλατώσεων στα ξενοδοχεία εντός μίας βδομάδας και τοποθέτηση πριν την περίοδο αιχμής»
Το μεγάλο λειτουργικό κόστος «τρώει» την καλή επισκεψιμότητα στην εστίαση-«Δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε...»
Ο CEO της AnimaWings στο InBusinessNews: «Σημαντική αγορά για την εταιρεία η Κύπρος-Οι τρεις κύριοι στόχοι μας»
Pinolo: Μια ξεχωριστή ιταλική εμπειρία στο κέντρο της Λευκωσίας
Ο Κύπριος οινοποιός Σοφοκλής Βλασίδης στο Ρούς για ένα μοναδικό οινικό και γαστρονομικό ταξίδι
Aνοίγει και προστίθεται στην αλυσίδα των Amyth Hotels της Thanos Hotels & Resorts το Amyth of Nicosia (pics)