Powered by

Προχωράει η διαδικασία εξαγοράς της TNT από την Fedex

Σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η πρόταση εξαγοράς της ΤΝΤ από την FedEx προχωράει στην 2η φάση αναθεώρησης, διαδικασία που αποτελεί μέρος συνηθισμένης διερεύνησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Απρίλιο του 2015, η διαδικασία της συγχώνευσης των FedEx και ΤΝΤ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο μισό του 2016.

Η TNT προσβλέπει σε μία επιτυχημένη διαδικασία εξαγοράς και η εταιρεία θα συνεχίσει την συνεργασία της με την FedEx και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με σκοπό την θετική έκβαση της διαδικασίας εξαγοράς.

Η συγχώνευση των δύο εταιριών προσβλέπει σε μεγαλύτερα οφέλη, δίνοντας πρόσβαση σε ένα σημαντικά διευρυμένο, ολοκληρωμένο διεθνές δίκτυο, το οποίο θα συνδυάζει τις ισχυρές ευρωπαϊκές δυνατότητες της ΤΝΤ και τις δυνατότητες της FedEx σε πρόσθετες περιοχές, μεταξύ των οποίων η Βόρεια Αμερική και η Ασία. Οι πελάτες της TNT θα μπορούν να επωφεληθούν από το μεγάλο εύρος μεταφορικών λύσεων που παρέχει η FedEx, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες διεθνούς αεροπορικής ταχυμεταφοράς, προώθησης φορτίων, υπηρεσίες logistics και δυνατότητες επίγειας μεταφοράς.

Έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία, η TNT συνεχίζει την υλοποίηση της στρατηγικής Outlook με σκοπό την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν την ημέρα της Κεφαλαιαγοράς στις 18 Φεβρουαρίου 2015. Η αφοσίωση της TNT παραμένει στο να συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Ebury: Tο δολάριο παραμένει ανεπηρέαστο παρά τη μεγάλη μείωση των επιτοκίων από τη Fed
Χρυσός: Νέο υψηλό ρεκόρ με το βλέμμα στις επόμενες κινήσεις της Fed
Σε νέο υψηλό ρεκόρ η ανεργία στην Κίνα-Τα ποσοστά σε νέους και σε αστικές περιοχές
Συμφωνία στο Κογκρέσο για να αποφευχθεί προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Στο 100% του ΑΕΠ το βρετανικό δημόσιο χρέος-Για πρώτη φορά από τη δεκαετία ‘60
Bundesbank: Προειδοποιεί για συρρίκνωση της γερμανικής οικονομίας το τρέχον τρίμηνο
Brexit: Ο «έντονος και συνεχιζόμενος αποπνικτικός αντίκτυπος» στη βρετανική οικονομία
Σταθερά στο 50% τα επιτόκια στη Τουρκία-Για έκτο συνεχόμενο μήνα
Αμετάβλητο στο 5% το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας-Πάνω από το στόχο του 2% ο πληθωρισμός
Πτώση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία-Σκιά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου