KPMG: Πιστοποιήθηκε με Investors in People – Silver Medal

Τη σημαντική Διεθνή Πιστοποίηση Investors in People – Silver Medal, με βάση το νέο και ανανεωμένο πρότυπο του οργανισμού, έλαβε η KPMG Κύπρου, ως αναγνώριση των πρακτικών που εφαρμόζει στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η KPMG Κύπρου, επέλεξε να συμμετέχει στην πιλοτική εφαρμογή του ανανεωμένου προτύπου Investors in People, επιθυμώντας να αξιολογήσει εκ νέου τις πρακτικές που εφαρμόζει και να συγκριθεί πέραν από τις πρόνοιες του ίδιου του προτύπου και με σημαντικό αριθμό εταιρειών ανά το παγκόσμιο που επίσης συμμετείχαν στην πιλοτική εφαρμογή.

"Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η KPMG Κύπρου δεν κατάφερε μόνο να διατηρήσει την πιστοποίηση που ήδη κατείχε από το 2012 ως Εργοδότης Επιλογής αλλά και να διακριθεί με τη σημαντική διάκριση του Silver Medal . Αυτό έχει  καταστήσει την KPMG Κύπρου ως την πρώτη εταιρεία στην Κύπρο και μια από τις πολύ λίγες εταιρείες παγκοσμίως, που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση  βάσει του ανανεωμένου προτύπου του Οργανισμού Investors in People", αναφέρεται.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι το νέο πρότυπο, ως μια σημαντικά βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου προτύπου του οργανισμού Investors in People, αποτελεί το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Αποτελεί την ανώτατη διάκριση για οργανισμούς που αναγνωρίζουν το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το ανθρώπινο δυναμικό τους στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους. Η Φιλοσοφία του νέου προτύπου περιστρέφεται γύρω από 3 βασικά στάδια – Ηγεσία, Υποστήριξη, Βελτίωση (Leading, Supporting και  Improving). Τα στάδια αυτά αποτελούνται από τεκμηριώσεις που κατηγοριοποιούνται σε 9 βασικούς δείκτες και οι οποίοι καλύπτουν όλους τους ουσιαστικούς τομείς διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τέλος, αναφέρεται ότι "μέσα από τα νέα οικονομικά και επιχειρησιακά δεδομένα που διαμορφώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης, το Investors in People  αποτελεί για τη KPMG σημαντικό εργαλείο ενίσχυσης της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και πιο σημαντικά της δέσμευσης του προσωπικού της, διασφαλίζοντας την εμπλοκή του σε όλο το φάσμα των ενεργειών που έχουν γίνει με κύριο γνώμονα πάντοτε το Σκοπό (Purpose), το Όραμα (Vision), την Αποστολή (Mission) και τις εταιρικές αξίες (Corporate Values) της KPMG".

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών