A-Safe: Προσκρουστήρες με ευελιξία

Από το 1984 η μικρή τότε βρετανική εταιρία A-Safe εφεύρε για πρώτη φορά ένα διαφορετικό προσκρουστήρα απ’ότι το κοινό μεταλλικό. Σήμερα η εν λόγω εταιρία εργοδοτεί πέραν των 80 ατόμων και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών πέραν των 21 εκ. ευρώ,  αφού τον έχει τριπλασιάσει μέσα σε 3 χρόνια. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με παραγωγή τελευταίας τεχνολογίας και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε έρευνα βελτίωσης του προϊόντος τους, η A-Safe καινοτομεί συνεχώς. 

"Με πελατολόγιο όπως την Coca Cola, Kimberley Clarke, Procter and Gamble, Nestle και DHL μεταξύ πολλών άλλων καθώς και μεγάλες εγκαταστάσεις σε διεθνούς αερολιμένες ανα το παγκόσμιο όπως το Heathrow και το Gatwick του Λονδίνου, αερολιμένας Φρανκφούρτης, Άμπου Ντάμπι, Charles De Gaulle, μη εξαιρουμένου και του δικού μας στη Λάρνακα, η απόδοση των προϊόντων της A-Safe μιλά από μόνη της", αναφέρεται.

Σύμφωνα με την εταιρία, με την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας τους σειράς iFlex, τα προϊόντα της A-Safe έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των συνήθων μεταλλικών αντίστοιχων:

•    Είναι ευλίγιστα και μετά την κρούση επανέρχονται στη θέση τους χωρίς ζημιά στο μηχάνημα ή στο στοιχείο το οποίο προστατεύει.
•    Λόγω του πιο πάνω δεν μεταφέρεται η κρούση στο πέλμα και έτσι δεν παθαίνει ζημιά το δάπεδο (το πιο δαπανηρό κομμάτι μιας ζημιάς) 
•    Δεν σκουριάζουν στις οποιεσδήποτε ακραίες συνθήκες του εν λόγω χώρου ή καιρικών συνθηκών
•    Είναι σφραγισμένα κι έτσι κατάλληλα για βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων αφού μπορούν να πλένωνται και με πιεστικό.
•    Μειώνεται σημαντικά το τρεχούμενο κόστος ζημιών - στον αερολιμένα του Gatwick για παράδειγμα κατάφεραν να μειώσουν τις ζημιές στα μπογιάτισμα, ανταλλακτικά προσκρουστήρων και στις επιδιορθώσεις δαπέδων από £100,000 στις £3,000 ετησίως.

Καταληκτικά η εταιρία: "Αναφέρεται ότι οι εφαρμογές είναι πάμπολλες και για τη πλήρη γκάμα μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της A-Safe ή της Spima που είναι οι ντόποιοι αντιπρόσωποι του προϊόντος. Εκτός τούτου η Spima μπορεί να σας κάνει μελέτη και σχεδιασμό συμπεριλαμβανομένου και σε 3D για την εφαρμογή των προσκρουστήρων σε κάθε περίπτωση". 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που δείχνει κρούσεις με διάφορα μηχανήματα καθώς και σχετικό άρθρο της Spima στο LinkedIn.
https://youtu.be/p3Z5w7Ga4wE

https://www.linkedin.com/pulse/safety-distribution-center-george-michaelides

 

 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών