Kaniklides: Διαχείριση αρχείου σε εγκαταστάσεις υψίστης ασφαλείας

Η εταιρεία Kaniklides προσφέρει νέες τιμές σε σχέση με την αποθήκευση αρχείων στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της, οι οποίες αρχίζουν από 40 σεντ το μήνα ανά κιβώτιο. Όπως τονίζει η εταιρέια η νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας φέρνει ακόμη πιο κοντά χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, δικηγορικούς οίκους, και άλλες εταιρείες, σε ένα ασφαλές, αξιόπιστο και αποδοτικό σύστημα διαχείρισης και διαφύλαξης εγγράφων.

"Η διαδικασία φύλαξης αρχείων γίνεται από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια. Αφού γίνει η παραλαβή του υλικού από τον πελάτη, τα έγγραφα μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου εάν επιθυμεί ο πελάτης σκανάρονται και μετατρέπονται σε αρχεία τύπου pdf είτε tif. Ακολούθως γίνεται ψηφιακή αποθήκευση του κιβωτίου μέσω του συστήματος “Warehouse Document Management” και ακολουθεί αρχειοθέτηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Kaniklides. Από εκεί και πέρα ο εντοπισμός οποιονδήποτε αρχείων γίνεται ηλεκτρονικά με barcodes εύκολα και γρήγορα μέσω του συστήματος" τονίζει ακόμη η εταιρεία φύλαξης αρχείων.     

Παράλληλα, προστίθεται ότι: "Η ευθύνη για την προστασία τέτοιων αρχείων από πλευράς χρηματοπιστωτικών οργανισμών αλλά και εταιρειών που διαθέτουν  αρχεία συναλλαγών και ευαίσθητων πληροφοριών είναι τεράστια και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις. Μετά από επένδυση 5 εκατομμυρίων Ευρώ για τη δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, η εταιρεία Kaniklides εγγυάται την ασφάλεια του αρχειακού υλικού στο μέγιστο από πιθανούς κινδύνους και κατ’ επέκταση προφυλάσσει τα αρχεία των πελατών της από τις δυσάρεστες επιπτώσεις που μπορεί να έχει οποιαδήποτε απώλεια".

Την ίδια ώρα η εταιρεία τονίζει: "Με δεδομένο ότι οι κίνδυνοι απώλειας αρχείου είναι ιδιαίτερα σοβαροί, οι εγκαταστάσεις της Kaniklides ανταποκρίνονται στις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΕ (βάσει οδηγιών) και είναι οι μοναδικές στην Κύπρο που τηρούν τους κανονισμούς και τη νομοθεσία Περί Πυροπροστασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας  της Kaniklides έχει γίνει από την εταιρεία G4s και παρακολουθούνται και ελέγχονται σε 24ωρη βάση (24/7).

Αναφερόμενος στη νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής της Kaniklides, Αντρέας Γεωργίου δήλωσε: «Κάθε υπεύθυνη εταιρεία ή οργανισμός οφείλει να διαφυλάσσει το αρχείο της σε εγκαταστάσεις που τηρούν τους κανονισμούς και τη νομοθεσία Περί Πυροπροστασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου. Η σωστή και επαγγελματική διαχείριση των εταιρικών αρχείων - τόσο σε ό,τι αφορά τη φυσική τους μορφή, όσο και ψηφιακά - είναι επιβεβλημένη, και μπορεί να επιφέρει πολλαπλά οφέλη – συμπεριλαμβανομένης και της κερδοφορίας – σε τράπεζες, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ελεγκτικούς οίκους, δημοτικές αρχές και άλλους οργανισμούς που διαθέτουν σημαντικούς όγκους αρχείων».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στον παγκύπριο αριθμό 7000 11 33.

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή