powered by

Διαδοχή, Εταιρική Διακυβέρνηση και Διαχείριση περιουσίας και υποχρεώσεων

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν τους θεματοφύλακες παραδοσιακών αξιών και πεποιθήσεων, καθώς και προϊόντων και υπηρεσιών με τεχνικές παραγωγής που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Για τη μακροπρόθεσμη επιβίωσή τους πρέπει, ωστόσο, να ανανεώνουν συνεχώς το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Αναγνωρίζοντας ότι το να είσαι μέρος αυτής της κατηγορίας των εταιρειών μπορεί να είναι μια μοναχική διαδικασία, με μοναδικές προκλήσεις, η KPMG οργανώνει το παγκύπριο συνέδριο για οικογενειακές επιχειρήσεις την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (15.00-19.30) στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες για θέματα που αποτελούν την καθημερινή εταιρική τους πρακτική και ασφαλώς τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Το συνέδριο έχει στόχο να μεταφέρει γνώσεις και εμπειρίες και να προωθήσει το διάλογο μεταξύ των στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων για θέματα που άπτονται της οργάνωσης, της λειτουργίας και της ανάπτυξης των εταιρειών τους.

Τα θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και διαφάνειας, διαδοχής και διαχείρισης της οικογενειακής περιουσίας αλλά και των υποχρεώσεων αποτελούν σήμερα μέρος των σημαντικότερων συζητήσεων μεταξύ επιχειρηματιών και στελεχών οικογενειακών επιχειρήσεων και θα αποτελέσουν τα κύρια μέρη του συνεδρίου που οργανώνει η KPMG. Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο ώστε να απευθύνεται στους ιδιοκτήτες και τα διευθυντικά στελέχη των κυπριακών οικογενειακών επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και κλάδων της οικονομίας, ενώ σχεδιάστηκε με τρόπο που να διευκολύνει και τη συμμετοχή των μελλοντικών στελεχών τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο κάντε κλικ εδώ.

Διοργανωτής: KPMG
Συντονισμός: ΙΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και inbusinessnews.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: 
Τηλέφωνο: 22505555, 
Ε-mail: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας
Τίμησε τους Ελλαδίτες που υπηρέτησαν στην Κύπρο η ΕΤΥΚ-Αποκαλυπτήρια Μνημείου στην Κεραμωτή Καβάλας
Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad
Το «ταμείο» στις επενδυτικές σχέσεις Κύπρου και Ινδίας…Κάθοδος εταιρειών, νέες υπηρεσίες και μνημόνια συνεργασίας
Crown Iris: Στο λιμάνι Λεμεσού την Πέμπτη το κρουαζιερόπλοιο για μεταφορά 1.600 Ισραηλινών
Έδρα ινδικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας-Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας
Game changing προσθήκη στο dream team της Partners Connected Communications-Media director η Μελίνα Τσιγαρίδου
Μηνύματα για πρόοδο, γνώση και ενεργό ρόλο στην κοινωνία κατά τη δεύτερη τελετή αποφοίτησης του ΤΕΠΑΚ
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Η νομική επιστήμη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης