Τα brands στο κυνήγι της ευτυχίας

Το Cyprus Marketing Youth Society (Cy.M.Y.S.) και η Cytamobile-Vodafone σας προσκαλούν, στις 29 Σεπτεμβρίου 2015, σε απογευματινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κεντρικών Γραφείων της Cyta, με θέμα: Τα brands στο κυνήγι της ευτυχίας. Παρουσιάζουν: η πολυβραβευμένη σε θέματα δημιουργικότητας, branding και επικοινωνίας και συγγραφέας 11 βιβλίων, Κατερίνα Τσεμπερλίδου, καθώς και ο Γιώργος Ζερβίδης, Marketing & Brand Strategist, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Cy.M.Y.S.

Οι νέοι σήμερα (millenials 18-35), περισσότερο από  ποτέ, επιζητούν εμπειρίες που θα τους φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία. Το πώς ζουν σήμερα και το τι βιώνουν, θα έχει καταλυτικές επιρροές στην υπόλοιπη τους ζωή. Τα brands που μπορούν να αντιληφθούν τις ψυχολογικές και συναισθηματικές αυτές αναζητήσεις των νέων θα μπορέσουν ίσως να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά και σίγουρα στην πλευρά του εγκεφάλου τους, που κρίνει τις  αγοραστικές και καταναλωτικές τους αποφάσεις. Δεν είναι, εξάλλου, τυχαία η στροφή που κάνουν mega brands προς αυτή την κατεύθυνση. Τι σημαίνει όμως ευτυχία για ένα νέο, πώς αυτή μπορεί να καθορίσει τη στρατηγική ενός brand, πόσο εύκολο είναι το έργο του brand manager και τι αποτελέσματα μπορεί να έχει μια τέτοια στρατηγική προσέγγιση; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα επιχειρήσει να απαντήσει η συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα είναι βασισμένη και στα αποτελέσματα της μεγάλης παγκύπριας έρευνας, που διεξήγαγε η IMR/University of Nicosia για λογαριασμό του Cyprus Marketing Youth Society (Cy.M.Y.S.).

Αν είστε στέλεχος του marketing, της διαφήμισης και της επικοινωνίας και χειρίζεστε youth brands ή μάρκες που απευθύνονται και στους νέους, ιδιαίτερα μεταξύ των ηλικιών 18-35, ή είστε διευθυντής marketing, brand manager, στέλεχος δημοσίων σχέσεων, διαφημιστικών εταιρειών, digital agencies και mobile marketing τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε το νεανικό κοινό, δηλώνοντας συμμετοχή τώρα στην εκδήλωση. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Cy.M.Y.S., Στρατηγικός Συνεργάτης Cy.M.Y.S.: Cytamobile-Vodafone. Χορηγοί Cy.M.Y.S.: Ελληνική Τράπεζα και Φώτος Φωτιάδης Διανομείς. Χορηγοί Έρευνας: IMR/University of Nicosia. Υποστηρικτής Cy.M.Y.S.: Cytanet. Συντονισμός: IMH. Για περισσότερες πληροφορίες ΙΜΗ: τηλ.: 22505555, email: events@imhbusiness.com, online registration: www.imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή