3η Συλλεκτική Έκδοση ΙΝ Business 700+

Επικοινωνήστε άμεσα με την ΙΜΗ, δώστε τα εταιρικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και περιληφθείτε στη μοναδική έκδοση - ευρετήριο του κυπριακού επιχειρείν.

Η μοναδική στην Κύπρο λίστα ΙΝ Βusiness 700+ Oι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο, που κυκλοφορεί σε μορφή συλλεκτικής έκδοσης, επανέρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά ενισχυμένη και πλήρως ενημερωμένη μετά από απαίτηση του επιχειρηματικού κόσμου.

Θα περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα στοιχεία και δεδομένα των μεγαλύτερων κυπριακών εταιρειών και θα κυκλοφορήσει με το περιοδικό IN Business τον Ιανουάριο 2016.  Η λίστα θα κυκλοφορήσει και σε mobile application.

Το ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας για περίληψη στην έκδοση - ευρετήριο του κυπριακού επιχειρείν έγκειται, κυρίως, στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ανάλογη στο είδος της στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να αποτελεί τον μοναδικό έγκυρο οδηγό κάθε επιχειρηματία και στελέχους που αναζητεί πληροφορίες γενικά και ανά τομέα δραστηριότητας για τις μεγαλύτερες σε κύκλο εργασιών και αριθμό εργαζομένων επιχειρήσεις της χώρας μας. 

Τα στοιχεία της συλλεκτικής έκδοσης ενημερώνονται ολόχρονα, μέσα από ενδελεχή έρευνα της ομάδας του περιοδικού IN Business και της ΙΜΗ, με στόχο την εγκυρότητα και με προσήλωση στη δεοντολογία.

Η έκδοση - λίστα ΙΝ Βusiness 700+ Oι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο θα είναι φέτος ακόμα πιο διευρυμένη, με στόχο να περιλάβει περισσότερες εταιρείες, εφόσον πληρούν τα κριτήρια κύκλου εργασιών και αριθμού εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε κάθε επιχειρηματία ή στέλεχος που επιθυμεί να παρουσιάζεται η εταιρεία του στο μοναδικό ευρετήριο του κυπριακού επιχειρείν, όπως επικοινωνήσει άμεσα με την ΙΜΗ για λόγους προγραμματισμού, καθώς το ενδιαφέρον είναι φέτος ιδιαίτερα αυξημένο.

Για πληροφορίες σχετικά με την έκδοση και το κόστος καταχώρησης κάντε κλικ εδώ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εμπορική ομάδα της ΙΜΗ. Χάρης Παυλίδης στο τηλέφωνο 22505578 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση haris@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή