Citro: Νέα σειρά φρουτοποτών

Κυκλοφόρησε η νέα σειρά φρουτοποτών Citro, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, από την εταιρεία Surefood Ltd.

Τα φρουτοποτά Citro φτιάχνονται αποκλειστικά από κυπριακά εσπεριδοειδή και κυκλοφορούν σε τρεις γεύσεις: πορτοκάλι, μανταρινάδα και λεμονάδα. 

Τα Citro παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην Κύπρο και βρίσκονται παγκύπρια σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές, φούρνους και περίπτερα. 

Η εταιρία σημειώνει πως, «τα Citro όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα μας, ανήκουν στην φιλοσοφία “πρωτοποριακών προϊόντων” καθώς επίσης και προϊόντων άριστης ποιότητας». 

Στην γκάμα προϊόντων της Surefood Ltd ανήκει η σειρά έτοιμων καφέδων Emmi Caffe Latte,τα Pascual Yogurts, οι Χυμοί Surefresh και τα προϊόντα Mevgal (φρουτογιαούρτια, φέττες, ρυζόγαλο). 

Δειτε Επισης

Παραδόθηκαν από την CTC Automotive οι νέες ηλεκτρικές λιμουζίνες κυβερνητικών αξιωματούχων
Defender Experience: Η πολυτελής περιπέτεια που ξεπερνά κάθε προσδοκία
Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα
Κάθοδος Xpeng στην Κύπρο με επίσημο αντιπρόσωπο την Andys Agathocleous Motors-Στην χώρα μας τα πρώτα οχήματα
Toyota Aygo X Hybrid: Ανανεωμένο και πλήρως υβριδικό
Η MotoTrend παρουσίασε τη Ferrari 12Cilindri στο ξενοδοχείο Anassa
Παγκόσμιο ντεμπούτο για το ολοκαίνουργιο Toyota RAV4
Νέο φυσικό σύμμαχο κατά της καούρας και της γαστρικής ενόχλησης παρουσιάζει η Aboca-Το Neobianacid είναι εδώ
Samsung Vision AI: Η νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars για το 2025 της Samsung
Ξεκινά την παραγωγή του ηλεκτρικού pickup D-MAX EV η Isuzu