Ασφάλιση κινητών και tablets από την Mobileinsurance.com.cy

Ασφάλεια κινητών συσκευών και tablet εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττές διαδικασίες υπόσχεται η Mobileinsurance.com.cy, ένα καινοτόμο προϊόν της  Progressive Ασφαλιστικής,  μέσω της ιστοσελίδας της.

Η αίτηση για ασφάλεια των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και tablets γίνεται μέσω του διαδικτύου και η πληρωμή μέσω JCC. Ταυτόχρονα, με την πληρωμή αποστέλλεται το συμβόλαιο στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρείται και αμέσως τίθεται σε ισχύ η ασφάλεια.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη με μηνιαία και ετήσια συμβόλαια αρχίζοντας από πέντε ευρώ το μήνα. Σημειώνεται πως η ασφαλιστική εταιρία προσφέρει δύο μήνες δωρεάν ασφάλιση σε κάθε ετήσιο συμβόλαιο.

Η ασφάλεια καλύπτει καθημερινά ατυχήματα, σπάσιμο οθόνης, ζημιά από νερό, κλοπή, τυχαία απώλεια, τυχαία ζημιά και μηχανική βλάβη, μετά το πέρας της εγγύησης από τον κατασκευαστή, μέχρι και 1,000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, η ασφάλεια καλύπτει αξεσουάρ στο ενδεχόμενο κλοπής ή ακόμη και τυχαία απώλεια μέχρι και 150 ευρώ καθώς και οποιαδήποτε ζημιά στη συσκευή μέχρι και 90 μέρες εκτός Κύπρου.

Ακόμη καλύπτει το κόστος από μη επιτρεπόμενη χρήση της κινητής συσκευής σε περίπτωση κλοπής ή τυχαίας απώλειας μέχρι 1,000 ευρώ.

Η διαδικασία απαίτησης (claim) γίνεται διαδικτυακά με χαμηλό αφαιρετικό ποσό (excess), όπως τονίζεται από την εταιρεία. Μάλιστα, η Mobileinsurance.com.cy συνεργάζεται με κέντρα επιδιόρθωσης σε όλη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή