Casual Fridays at IMH with brands

Με μπόλικη καλή διάθεση και αμέτρητα σχέδια γυαλιών ηλίου η αλυσίδα καταστημάτων OJO Sunglasses επισκέφθηκε την ΙΜΗ, στις θεσμοθετημένες –πλέον- Παρασκευές γεμάτες με brands από κυπριακές επιχειρήσεις.

Το προσωπικό της ΙΜΗ δοκίμασε γυαλιά τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά από την OJO Sunglasses, ενώ η αλυσίδα καταστημάτων χάρισε σε όλους γυαλιά ηλίου από τα μαγαζιά της εταιρείες.

Η OJO Sunglasses είναι η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου στην αγορα,με την δική τους ιδιαίτερα ξεχωριστή και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Η OJO Sunglasses είναι Κυπριακών συμφερόντων εταιρεία και είναι υπό την ηγεσία του ιδρυτή και Διευθύνοντος σύμβουλου, Νίκου Μεσολογγίτη. Από το 2011, η OJO Sunglasses έχει αυξήσει το ετήσιο συνολικό κύκλο εργασιών της κατά 330%. Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να διαθέσει στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά την ασυναγώνιστη ποσότητα των 200.000 γυαλιών ηλίου.

Η OJO Sunglasses διαθέτει, σήμερα, 20 καταστήματα (9 στην Κύπρο, 10 στην Ελλάδα και 1 στον Λίβανο), αποδεικνύοντας έτσι την ικανότητα της να διατηρεί την πρωτιά ως η κορυφαία μάρκα γυαλιών ηλίου στην αγορά της. Στόχος μας, σήμερα, είναι να αξιοποιήσουμε την τεράστια πείρα και τις βέλτιστες πρακτικές που έχουμε αναπτύξει, για να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο στην κυπριακή και όχι μόνο σκηνή της λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου.









Δειτε Επισης

ΕΚΟ Κύπρου: Στον πρώτο νικητή του νέου EKO Smile App διαγωνισμού τα κλειδιά της Mercedes-Benz GLA 180
Deloitte ποδηλατικός γύρος Λεμεσού: Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης
Κύπριος επιχειρηματίας στηρίζει εμβληματική μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο Ηρώδειο για καλό σκοπό
Εννέα κορυφαίοι αθλητές ενώνουν δυνάμεις με το Simba Animal Aid Cyprus και τη φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα
Ομαδική έκθεση «Metamorphosis» στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο
Ελληνική Τράπεζα και PwC Cyprus γιόρτασαν τη γυναίκα στη Διπλωματία στην αυλή του Hamam Omeye (pics)
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου στο American Medical Center-Μάγεψε ασθενείς και προσωπικό(pics)
«Λύμπια Καλοκαίρι 2024» powered by Epic... Ένα Epic μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες
Le Sundeck Robuchon: Το εντυπωσιακό Grand Opening Summer Party
Μαγευτικές καλοκαιρινές βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy