Powered by

Προβάδισμα του «Όχι» στις δημοσκοπήσεις

Ισορροπία προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις των τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα με τις επιλογές του «Ναι» και του «Όχι» να κινούνται σε ποσοστά κοντά στο 50% αμφότερες.

Την ίδια ώρα εκτιμήσεις τελικού αποτελέσματος κάνουν λόγο για εξαιρετικά οριακή επικράτηση του «Όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις έρευνες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες βασικό ερώτημα πέραν των απαντήσεων για το δημοψήφισμα αφορούσε την παραμονή της χώρας στο ευρώ, με τους Έλληνες να έχουν απαντήσεις με μεγάλα ποσοστά ότι τάσσονται υπέρ της παραμονής στην Ευρωζώνη.

Το πλέον καθοριστικό βήμα από μια μακρά διαδικασία διαπραγμάτευσης Ελλάδας-θεσμών έχει πραγματοποιηθεί και πλέον η χώρα καλείται να διαχειριστεί μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο, με οικονομική ασφυξία σε οικονομία, τράπεζες και δημόσια ταμεία αλλά και την όποια συμφωνία να κρίνεται ως επισφαλής.

Δειτε Επισης

Νίκος Παπαθανάσης: Μια ακόμη διεθνής αντικειμενική αναγνώριση η αναβάθμιση από Standard & Poor’s
Στις αγορές για άντληση €250 εκατ. το ελληνικό δημόσιο με δεκαετές ομόλογο
Στο 2,4% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο-«Άλμα» 54,5% στο αέριο, «βουτιά» 23,3% στο λάδι
Στα €5,26 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο στην Ελλάδα-Μειώθηκε κατά 5,6%
Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι υπέρ της ενιαίας αντίδρασης Ε.Ε. απέναντι στους δασμούς Τραμπ
Πόσο θα επηρεάσουν την Ελλάδα οι δασμοί του Τραμπ-Οι επιπτώσεις στις εξαγωγές, ποιοι κλάδοι επηρεάζονται
Οι ελληνικοί προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση απευθείας ξενοδοχειακών προκρατήσεων το 2025
Στο 8,6% υποχώρησε η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο
«Επί ποδός» οι μεγάλοι της πληροφορικής στην Ελλάδα για νέα deals–Οι εξαγορές των μικρών
Συμφωνία πέντε αστέρων Invel-Prodea-Accor με…άρωμα Ιταλίας