Νέα Canyon Gaming σειρά

Η νέα Canyon Gaming σειρά περιλαμβάνει ποιοτικά ποντίκια, πληκτρολόγια και άλλα περιφερειακά προϊόντα για τον υπολογιστή που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους gamers.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι gaming συσκευές είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν το μοναδικό σχεδιασμό και την εκτεταμένη λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή. "Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και σχεδιασμένα σε τέλειο εργονομικό σχήμα. Έχουν επιπρόσθετα ειδικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού, όπως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ενσωματωμένες μονάδες μνήμης και μοναδικό στυλ", σημειώνεται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "η ομάδα της Canyon δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ευχάριστη εμπειρία του χρήστη και στα ποιοτικά υλικά, τα οποία είναι προσιτά στο μέσο χρήστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από τα προϊόντα της Canyon Gaming σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τις ώρες παιχνιδιού, αλλά και για την καθημερινή εργασία".

«Τα Canyon Gaming περιφερειακά προϊόντα είναι τα τέλεια εργαλεία για κάθε gamer.Οι gamers στην Κύπρο μπορούν τώρα να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας σειράς!» δήλωσε ο  κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean.

Τα προϊόντα Canyon Gaming είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους μεταπωλητές και στα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Volkswagen: Αναθεώρησε τις προοπτικές της για το 2024-Πιο αδύναμη απόδοση από την αναμενόμενη
Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy