LifeGoals: Ένα ταμείο προνοίας για όλους

Η Emergo Wealth παρουσιάζει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, το Investment Expert Conference 2015. Το συνέδριο έχει στόχο να παράσχει έγκυρη πληροφόρηση για τις προοπτικές των διεθνών αγορών και επενδυτικών προϊόντων, με έμφαση στον τομέα των συνταξιοδοτικών ταμείων, αλλά και να παρουσιάσει το πολυεπιχειρησιακό οριζόντιο ταμείο προνοίας LifeGoals - ένα ταμείο καθορισμένης εισφοράς για όλους.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ταμείο προνοίας LifeGoals το οποίο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για την ανάκαμψη και εξέλιξη του συνταξιοδοτικού τομέα στην Κύπρο.

Στο LifeGoals μπορούν να ενσωματωθούν υφιστάμενα ταμεία προνοίας, που αυτήν τη στιγμή λειτουργούν με μεγάλο κόστος εις βάρος των μελών τους, αλλά και να εγγραφούν σε αυτό εταιρείες και εργαζόμενοι οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν σε ένα εγκεκριμένο ταμείο, με στόχο την εξασφάλιση μιας άνετης συνταξιοδότησης.

Το LifeGoals είναι εγγεγραμμένο ταμείο προνοίας, εποπτεύεται από τον Έφορο Ταμείων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών και δίνει τη δυνατότητα στον κάθε εργοδοτούμενο να έχει τα φορολογικά οφέλη που προνοούνται από την συνεισφορά σε ένα εγκεκριμένο ταμείο.

Το LifeGoals διαχειρίζονται ειδικοί και έμπειροι επαγγελματίες διαχειριστές επενδύσεων με την απαραίτητη κατάρτιση και διαπίστευση εξασφαλίζοντας την εύρυθμη, ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του ενώ τα στοιχεία του ενεργητικού φυλάσσονται από κορυφαίους διεθνείς θεματοφύλακες. Μέσα από τις επιλογές χαρτοφυλακίων, με διασπορά σε διαφορετικές κατηγορίες επενδύσεων, το ταμείο προσφέρει μια «εξατομικευμένη» λύση προσαρμοσμένη στις διαφορετικές ανάγκες των μελών του, με χαμηλότερο διοικητικό και διαχειριστικό κόστος.

Η εγγραφή στο Ταμείο γίνεται άμεσα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα και τα μέλη έχουν συνεχή πρόσβαση στο λογαριασμό τους μέσω της πρωτοποριακής διαδικτυακής πύλης του LifeGoals. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ταμείο θα δοθούν στο συνέδριο Investment Expert 2015. 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ

Οργανωτής: Emergo Wealth
Υποστηρικτής: LifeGoals Multi-Employer Provident Fund
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold και Goldnews.com.cy
Συντονισμός: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH. Τηλ.: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών