Yeapit: Εντοπίζει άρθρα της επιλογής του πελάτη

Η υπηρεσία της Yeapit είναι μια Cloud εφαρμογή η οποία ψάχνει σε διαδικτυακές ιστοσελίδες και εντοπίζει τα άρθρα που αφορούν τον κάθε χρήστη ξεχωριστά. Πρόκειται για υπηρεσία που εμφανίστηκε στην κυπριακή επιχειρηματική αγορά το Δεκέμβριο του 2014.

Στο στούντιο του InBusinesNews ήταν φιλοξενούμενος ο Μarketing Manager του Yeapit Λουκάς Χαραλαμπίδης όπου αναφέρθηκε στην λειτουργία της Yeapit.

«Τα άρθρα που αφορούν τον κάθε πελάτη ξεχωριστά συγκεντρώνονται αυτόματα και σε συνεχή ροή σε ένα κανάλι ειδήσεων- μια ιστοσελίδα στην ουσία- και έτσι οι εταιρείες έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι γράφουν οι κυπριακές αλλά και οι ξένες ιστοσελίδες για την εταιρεία τους, τους ανταγωνιστές τους και την ευρύτερη αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται. Παράλληλα τους αποστέλλουμε κάθε πρωί το δικό τους δελτίο τύπου με τις πιο πρόσφατες ειδήσεις της ημέρας», ανέφερε.

Στην ουσία, εξήγησε, το Yeapit απευθύνεται σε εταιρείες που βασίζονται στην άμεση και συνεχή πληροφόρηση για τη διεκπεραίωση της εργασίας τους.

Ο Μarketing Μanager της εταιρείας σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν έρθει σε συμφωνία με έναν ικανοποιητικό αριθμό μεγάλων εταιριών στην Κύπρο.

Αναφορικά με τα μελλοντικά πλάνα του Yeapit, o κ. Xαραλαμπίδης τόνισε ότι είναι να επεκταθούν πέρα από τα όρια της Κύπρου και να βγουν στην διεθνή αγορά. «Είμαστε ήδη σε διαπραγματεύσεις με μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο με σκοπό να αναλάβει την μεταπώληση της υπηρεσίας μας, ξεκινώντας με την Ελλάδα αλλά και με τις αραβικές χώρες, όπου δεν υπάρχουν παρόμοιες υπηρεσίες» συμπλήρωσε ο Λουκάς Χαραλαμπίδης. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.yeapit.com

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών