Όμιλος Δημητριάδη: To σύστημα Combijet Robot στο λιμάνι Βασιλικού

Εργασίες υδροβολής σε bulk carrier της παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακής εταιρίας Intership Navigation, μέλος του Hartmann Group, διεκπεραίωσαν οι Combijet Manufacturing & Dememarine Services με το υπερσύγχρονο, καινοτόμο σύστημα Combijet Robot, στο λιμάνι του Βασιλικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ρομποτικό σύστημα της Combijet Manufacturing είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει υδροβολή υψηλής πίεσης μέχρι 3300 bar.  

Επ’ ευκαιρίας της επίσκεψης του πλοίου της Instership στο λιμάνι του Βασιλικού, το ρομποτικό σύστημα πραγματοποίησε εργασίες υδροβολής στα τοιχώματα των αμπαριών ύψους πέραν των 14 μέτρων χωρίς την ανάγκη χρήσης γερανών ή ανυψωτικών, σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

«Είναι γεγονός πως το ρομποτικό σύστημα της Combijet απέδειξε για ακόμη μια φορά την αξιοπιστία του επιβεβαιώνοντας τις πολλαπλές του επιτυχίες, στην παγκόσμια αγορά», αναφέρεται.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπερσύχρονο ρομποτικό σύστημα είναι εγχώριας κατασκευής από την εταιρεία Combijet Manufacturing και παρέχεται ως υπηρεσία υδροβολής από τη Dememarine Services και οι δύο εταιρείες  μέλη του Ομίλου Δημητριάδη. Η Dememarine Services προσφέρει υπηρεσίες υδροβολής σε παγκόσμια κλίμακα με βάσεις στη Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Κίνα οι οποίες λόγω του σχεδιασμού και εγκατάστασης σε κινητές μονάδες έχουν την δυνατότητα να μεταφέρονται  στα διάφορα ναυπηγία  ανά τον κόσμο. 

Στην ανακοίνωση, ο Όμιλος Δημητριάδη αναφέρει ότι θα συνεχίσει την επένδυση  και επέκταση παρόμοιων ρομποτικών μονάδων   παρέχοντας υπηρεσίες υδροβολής (Hydroblasting Services) στην παγκόσμια αγορά.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών