PrimeTel: Νέο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Πόλη Χρυσοχούς

Μεγαλώνει το δίκτυό της η PrimeTel, με νέο κατάστημα στην Πόλη Χρυσοχούς. Το νέο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, στην οδό Αρσινόης 1, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές να γνωρίσουν τις μοναδικές υπηρεσίες, προσφορές και εξυπηρέτηση της PrimeTel.  

Πρόκειται για το 9ο σημείο πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας, λίγους μόνο μήνες μετά το άνοιγμα του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών στη Δερύνεια.

Έχοντας την ίδια φιλοσοφία, αισθητική, προτεραιότητες και χαρακτηριστικά που έκαναν και τα υπόλοιπα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel ανά το παγκύπριο τόσο απαραίτητα για τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρία και τους συνδρομητές της, η PrimeTel συνεχίζει να δημιουργεί χώρους εμπιστοσύνης, με μοντέρνα αισθητική, φιλόξενο περιβάλλον και ενημερωμένο προσωπικό, έτοιμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, να δώσει εξειδικευμένες λύσεις και να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους. 

Σταθερή και κινητή τηλεφωνία, internet και τηλεόραση είναι οι βασικοί πυλώνες υπηρεσιών που προσφέρει η PrimeTel σε όλη την Κύπρο με την ίδια αξιοπιστία, ποιότητα και συνέπεια, υπηρεσίες για τις οποίες μπορεί ο συνδρομητής της εταιρίας να ενημερωθεί στο νέο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της PrimeTel στην Πόλη, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του, να ενημερωθεί για νέες προσφορές, νέες υπηρεσίες  και να πληρώσει τον λογαριασμό του.

Το νέο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Πόλη Χρυσοχούς, επιβεβαιώνει έμπρακτα πως η PrimeTel έχει θέσει ψηλά στις προτεραιότητές της, την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπου κι αν διαμένουν, ενώ φροντίζει ώστε να έχουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει με την ίδια αξιοπιστία, συνέπεια και υπευθυνότητα. 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ