Υπηρεσία e-parking στα κυπριακά αεροδρόμια

Ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης χώρου στάθμευσης έχει τεθεί σε λειτουργία στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes Airports, η υπηρεσία που είναι διαθέσιμη στο κοινό διαδικτυακά, μέσω του ιστότοπου της Hermes, παρέχει τη δυνατότητα εξασφάλισης και προπληρωμής του χώρου στάθμευσης μακράς διάρκειας και στα δύο αεροδρόμια, γρήγορα, εύκολα και πρακτικά.

Στην ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «το «Online Booking» προσφέρει μια ποικιλία επιλογών στο χρήστη όπως τη δυνατότητα επιλογής καλυμμένου ή μη καλυμμένου χώρου στάθμευσης, την αγορά παρεμφερών υπηρεσιών σε πελάτες (Αίθουσα Lounge) και την αγορά εισιτηρίου για ταχεία διέλευση από τα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου (Express lane).

Οι χρήστες της υπηρεσίας «Online Booking» επωφελούνται σημαντικής έκπτωσης καθώς οι τιμές χρέωσης μέσω διαδικτύου, είναι μέχρι και 30% χαμηλότερες στις περιπτώσεις κράτησης χώρου στάθμευσης, πέραν των 24 ωρών».

Αξιοποιώντας τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία, προστίθεται στην ανακοίνωση, «το κοινό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο καθώς αποφεύγει την ανάγκη μετάβασης του στις αυτόματες μηχανές πληρωμής του χώρου στάθμευσης, κατά την επιστροφή του στην Κύπρο. H νέα υπηρεσία εγγυάται επίσης μια εύκολη, γρήγορη και απόλυτα ασφαλή διαδικασία διαδικτυακής πληρωμής, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως, σε όλα τα διεθνή πρότυπα και προϋποθέσεις ασφαλών αγορών στο διαδίκτυο».

Κύριος και σταθερός στόχος της Hermes, σημειώνεται, «παραμένει η παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στο κοινό, μέσω της διάθεσης σύγχρονων τεχνολογιών και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες του επιβατικού κοινού».

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ