Seagate Personal Cloud: Aσφαλής διατήρηση δεδομένων

Πρόσφατα η Seagate Technology plc, ένας παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις αποθήκευσης, παρουσίασε δύο νέα προϊόντα αποθήκευσης για το σπίτι,το Seagate® Personal cloud και το Seagate® Personal Cloud 2-Bay.
 
Τα δυο αυτά προϊόντα παρέχουν στους χρήστες ένα προσωπικό χώρο αποθήκευσης cloud και την δυνατότητα πρόσβασης των προσωπικών τους δεδομένων σε ένα κεντρικό σημείο στο σπίτι τους ή σε οποιοδήποτε μέρος υπάρχει σύνδεση internet.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τo Seagate® Personal cloud είναι ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο δίνει τους χρήστες των απόλυτο έλεγχο των δεδομένων τους και καθιστά εύκολή και ασφαλή την διαδικασία εξεύρεσης και πρόσβασης φωτογράφων, βίντεο, μουσικής και άλλων δεδομένων στη συσκευή της επιλογής τους. "Απλά συνδέετε το προϊόν στο διαδίκτυο και στην δωρεάν εφαρμογή Seagate Media και μπορείτε να συνδέσετε τα δεδομένα σας με το τηλέφωνο σας, set-top boxes, tablets, PCs, SmartTVs ή όποια άλλη συσκευή θέλετε". 

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν Dropbox, Google Drive ή One Drive μπορούν εύκολα να μεταφέρουν και να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους στο Seagate Personal Cloud. Επίσης τα προϊόντα αυτά μπορούν να ρυθμιστούν για να  σας παρέχει αυτόματη και συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε κάθε υπολογιστή στο σπίτι σας ( Windows και Mac). 

To Seagate Personal Cloud είναι ήδη διαθέσιμο στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά μέσω του δικτιού διανομής της ASBIS Mediterranean. Η χωρητικότητα τους ξεκινά από 3TB μέχρι 8ΤB.

Δειτε Επισης

Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
Δ. Ζαφειριάδης: H εσφαλμένη εκτίμηση οργανισμών που θα τους στοιχίσει... ακριβά
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων