Αλλαγές στη Διευθυντική ομάδα της ΕΥ Κύπρου

Σε ενίσχυση της ανώτερης διευθυντικής της ομάδας προχώρησε η ΕΥ Κύπρου με την προαγωγή ανώτερων διευθυντικών στελεχών σε συνέταιρους και εκτελεστικούς διευθυντές. 

Σύμφωνα με τον Σταύρο Παντζαρή, νέο διευθύνων σύμβουλο της ΕΥ Κύπρου, «οι προαγωγές εντάσσονται στο πλαίσιο της επέκτασης των εργασιών της ΕΥ στην Κύπρο και της συνεχούς προσπάθειας για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών μας».

Ο Στέλιος Δημητρίου προήχθη στη θέση του συνεταίρου και παραμένει ως επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Transaction Advisory Services). Ο κ. Δημητρίου κατέχει πτυχίο Οικονομικών και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Διαθέτει πείρα πέραν των 16 χρόνων στο επάγγελμα κυρίως στους τομείς των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων, χρηματοδότηση έργων,  αναδιαρθρώσεις εταιρειών και υποστήριξη συναλλαγών.  

Τρείς ανώτεροι διευθυντές, οι Χριστόφορος Σωκράτους, Νικόλας Παύλου και Χαράλαμπος Κωνσταντίνου προήχθησαν στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή (executive directors). Ο κ. Σωκράτους είναι επικεφαλής  του τμήματος Διεθνών Υπηρεσιών Συμμόρφωσης και Αναφοράς (Global Compliance and Reporting). Κατέχει πτυχίο Μαθηματικών και είναι μέλος του ICAEW και του ΣΕΛΚ. Ο Νικόλας Παύλου είναι ενταγμένος στο τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών με ειδίκευση στο χρηματοοικονομικό τομέα.  Κατέχει πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών και είναι μέλος του ICAEW και του ΣΕΛΚ.

Ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, αναλαμβάνει ως επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου. Είναι διδάκτωρ χρηματοοικονομικών επιστημών και διαθέτει πολυετή πείρα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολυεθνικές εταιρείες.

Σημειώνεται ότι πέραν των πιο πάνω προαγωγών σε συνέταιρους και εκτελεστικούς διευθυντές, η ΕΥ Κύπρου προχώρησε και σε σειρά άλλων προαγωγών σε διάφορες διευθυντικές και άλλες βαθμίδες.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Νέα διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Δρ. Σωτήρη Καλογήρου από το ScholarGPS
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»