Οnline κράτηση θέσης από την Travel Express

Την ανανεωμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει η παγκύπρια εταιρία υπεραστικών ταξί, Travel Express, η οποία παρέχει πλέον τη δυνατότητα κράτησης θέσης.

Η κράτηση θέσης πρέπει να γίνει εντός του χρονικού πλαισίου των 48 ωρών πριν την αναχώρησητου. Ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα καταχωρώντας τα στοιχεία του ηλεκτρονικά για να μην χρειάζεται να τα καταχωρεί κάθε φορά που κάνει κράτηση.

Σχέδια για online πληρωμές και GPS tracking
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Travel Express Μιχάλη Σταύρου, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται η παροχή υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών από την ιστοσελίδα με τη χρήση πιστωτικών καρτών μέσω της JCC.

«Στον παρόν στάδιο η Travel Express βρίσκεται στη διαδικασία μηχανογράφησης των υπηρεσιών της ούτως ώστε μέσω της ιστοσελίδας της ο πελάτης να μπορεί να βλέπει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας τις διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν στα ανάλογα δρομολόγια. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015», ανάφερε ο κ. Σταύρου.

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας βρίσκεται και εισαγωγή τεχνολογίας GPS για παρακολούθηση των οχημάτων. «Ο πελάτης μέσω εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα θα μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το ταξί που τον ενδιαφέρει», πρόσθεσε.

Πρόσφατα, η Travel Express έχει προχωρήσει στην ανανέωση του στόλου οχημάτων της με την αγορά 10 καινούργιων ταξί. Ο στόλος της εταιρίας αποτελείται από 45 οχήματα οκτώ θέσεων και, όπως αναφέρθηκε, είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει άδεια από την Πολιτεία για υπεραστικά ταξί οκτώ θέσεων.

H ιστοσελίδα της εταιρείας: www.travelexpress.com.cy

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών