Reanda Cyprus: Προσελκύει επενδύτες από Κίνα στην Κύπρο

Στη δημιουργία China Desk προχώρησε η Reanda Cyprus με σκοπό την εξυπηρέτηση επενδυτών από την Κίνα.

«Υπάρχει ένα σημαντικό ενδιαφέρον επενδυτών από την Κίνα προς την Ευρώπη και ειδικότερα την Κύπρο. Εντοπίζοντας αυτό το ρεύμα αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το China Desk Services στη Reanda Cyprus», δήλωσε στο InBusinessNews o διευθυντής της Reanda Cyprus, Άδωνις Θεοχαρίδης.

Το China Desk έχει σκοπό την προσέλκυση επενδυτών από την Κίνα και την ευρύτερη Ασία στην Κύπρο. Θα διαχειρίζεται όλους τους πελάτες οι οποίοι μιλούν κινέζικα και θα προσφέρει διάφορες επαγγελματικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων υπηρεσίες διαχείρισης κεφαλαίων, απόκτηση άδειας μόνιμης παραμονής και έκδοση διαβατηρίου.

Το μοναδικό China Desk στην Ευρώπη
Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή της Ευρώπης υπάρχουν τρία γραφεία του δικτύου της Reanda – Κύπρος, Γερμανία και Ρωσία -  και μόνο στην Κύπρο υπάρχει China Desk.

«Η απόφαση δημιουργίας του China Desk ήταν προαπαιτούμενο του διεθνές δικτύου Reanda με σκοπό την προώθηση και την επέκταση του δικτύου εκτός Ασίας, όπου βρίσκεται η βάση του», σημειώνει ο κ. Θεοχαρίδης. «Ήταν και δική μας απόφαση σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε την οικονομία της χώρας με την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων», πρόσθεσε.

«Η Κίνα είναι μια καινούργια και υποσχόμενη αγορά για την Κύπρο. Για αυτό, πέραν του China Desk στην Κύπρο στα μελλοντικά μας σχέδια βρίσκεται η δημιουργία ενός Cyprus Desk εντός του δικτύου Reanda στην Κίνα», δήλωσε ο κ. Θεοχαρίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρίδη, η σταθεροποίηση της κυπριακής οικονομίας, οι διμερής εμπορικές συμφωνίες Κύπρου – Κίνας, ο χαμηλός φορολογικός συντελεστής και τα δημογραφικά κίνητρα που εφαρμόζει η Πολιτεία, αποτελούν ισχυρό πόλο έλξης για του Κινέζους επενδυτές που βλέπουν την Κύπρο ως δίαυλο εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ταυτότητα της Reanda
Η Reanda Cyprus παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών στους πελάτες της σε σχέση με ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους σε διεθνή κλίμακα. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μέλος του Reanda International, ενός παγκόσμιου δικτύου ανεξάρτητων λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών.

 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ