Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης δίπλα στους φοιτητές

Χρηματικό βραβείο στον αριστούχο φοιτητή Σταύρο Σταύρου της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας απένειμε ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης. 

Ο όμιλος υποστηρίζει έμπρακτα την παιδεία και ενθαρρύνει την αριστεία. Το βραβείο παρέδωσε η marketing manager της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, μέλος του Ομίλου Φωτιάδης, Άννα Χαραλάμπους, σε τελετή που διοργανώθηκε από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

 

Σε σχετικές δηλώσεις της, η κ. Χαραλάμπους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους φοιτητές, τονίζοντας ότι: «Σε μια εποχή όπου η κρίση ανατρέπει τα όνειρα των νέων ανθρώπων, ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης ενθαρρύνει και στηρίζει αυτούς που συνεχίζουν να προσπαθούν, να αριστεύουν και να φιλοδοξούν».

Στην εκδήλωση, επίσης, επιβραβεύθηκαν φοιτητές του Τμήματος Marketing του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό του Johnnie Walker  για το σχεδιασμό διαφημιστικής εκστρατείας του Johnnie Walker Red Label με βάση συγκεκριμένους στόχους που τους δόθηκαν.

Οι βραβεύσεις και ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την υλοποίηση συγκεκριμένων κοινών στόχων, με αίσθημα ευθύνης για επιστημονική και κοινωνική προσφορά στην Κύπρο.

Στιγμιότυπο από τις βραβεύσεις φοιτητών του Τμήμα Marketing που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό του Johnnie Walker

Δειτε Επισης

doValue Cyprus: Εγκαινίασε εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον θεσμό της αιμοδοσίας
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 4η Διαδρομή Αγάπης-Ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή»
Πετρολίνα: Διαχρονικός χορηγός της «Διαδρομής Αγάπης» και σύμμαχος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου: Εκστρατεία για καλύτερη κατανόηση των νεανικών ρευματικών νοσημάτων
Θεαματική η έναρξη του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου-Αυλαία με Jan Fabre
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου επιστρέφει με παραστάσεις ιδανικές για όλη την οικογένεια
Το «Hope For Children» φιλοξενεί συνάντηση ανταλλαγής καλών πρακτικών με την Κροατία στο Σπίτι του Παιδιού
ΠΑΣΥΚΑΦ: Συνεργασία με ECOMMBX-Εγκαινιάζει το Ambassadors of Life powered by ECOMMBX
Το αποκριάτικο πάρτι της Μαρίνας Αγίας Νάπας-Οι εκδηλώσεις και τα χάπενινγκ
Σειρά συμμετοχικών δράσεων για ενήλικες στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου