Ανάμεσα στους 50 πιο ελκυστικούς εργοδότες η Grant Thornton

Έρευνα στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 240.000 φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων και μηχανολογίας στις  12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, ανέδειξε την Grant Thornton ως έναν από τους 50 «πιο ελκυστικούς εργοδότες διεθνώς». Η έρευνα διεξήχθη στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας φοιτητών της Universum.

"Ευχαριστώ τους φοιτητές που ψήφισαν. Αυτή η αναγνώριση είναι πολύ σημαντική για τους 40.000 ανθρώπους μας που εργάζονται  σε περισσότερες από 130 χώρες ανά το παγκόσμιο. Στην Grant Thornton Κύπρου προσπαθούμε να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε μια θετική κουλτούρα για τους ανθρώπους μας, ούτως ώστε να τους δίνεται η ευκαιρία να ξεκλειδώσουν την δυνατότητά τους για εξέλιξη τόσο στο χώρο εργασίας  όσο και στο σπίτι αλλά και στην κοινότητα που ζουν και εργάζονται ", είπε ο Σταύρος Ιωάννου, CEO της Grant Thornton Κύπρου.

Στην 37η θέση της λίστας της Universum, η Grant Thornton "διακρίνεται ως ιδανικός εργοδότης στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών".

Οι κατατάξεις βασίζονται στις απόψεις των φοιτητών των σχολών διοίκησης επιχείρησης και μηχανολογίας, από κορυφαία πανεπιστήμια που βρίσκονται στις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου: Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Η έρευνα διεξήχθη από την Universum, παγκόσμιο σύμβουλο έρευνας και branding εργοδοτών.

Για να συγκαταλεχθεί ένας οργανισμός στην παγκόσμια κατάταξη των ελκυστικότερων εργοδοτών πρέπει να βρίσκεται στο ανώτερο 90% στην κατάταξη Ιδανικού Εργοδότη της Universum σε τουλάχιστον έξι από τις δώδεκα μεγαλύτερες οικονομίες. Τα αποτελέσματα σταθμίζονται με βάση το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της κάθε αγοράς.  

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P