Όλα όσα έγιναν στα CIPA International Investment Awards

Για τέταρτη χρονιά τα CIPA International Investment Awards που τελούσαν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη ανέδειξαν το κυπριακό επιχειρείν βραβεύοντας ξένες επενδύσεις στη χώρα μας. 

Στην παρουσία πολιτικών αξιωματούχων, επιχειρηματιών, ξένων επενδυτών και επαγγελματιών στον τομέα των υπηρεσιών, βραβεύτηκαν οχτώ σημαντικές ξένες επενδύσεις και μια προσωπικότητα, που στηρίζουν την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας και έχουν συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη της Κύπρου ως επιχειρηματικό κέντρο:

FML Ship Management Ltd, Marinopoulos S.A., Noble Energy International Ltd, TSYS, OSM, Third Point LLC, SIB (Cyprus) Limited, Emerald Coast Properties Ltd. 

Ο αείμνηστος  Χρύσης Δημητριάδης, τιμήθηκε για τη συνολική συνεισφορά του στον τομέα της νομικής και τη συμβολή του ως πρωτεργάτης στην ανάπτυξη της Κύπρου ως επιχειρηματικό κέντρο. Το βραβείο παρέλαβε ο εγγονός του, Χρύσης Δημητριάδης και συνέταιρος στο δικηγορικό οίκο Chrysses Demetriades & Co. LLC

O Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης μιλώντας στην κάμερα του InBusinessNews, τόνισε ότι η επιβράβευση είναι  το ελάχιστο που μπορούμε να ανταποδώσουμε σε όσους εμπιστεύονται την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα του InBusinessNews για την σημασία που έχει η επιβράβευση της Πολιτείας στην προσφορά των ξένων επενδύσεων στο νησί. 
 
Tα τέταρτα CIPA International Investment Awards, παρουσίασε η PwC. Χρυσός χορηγός ήταν η Eurobank Cyprus και αργυροί οι TFI Markets και Chivas Regal Extra. Την διοργάνωση είχε η ΙΜΗ, το περιοδικό Gold και ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA).

Την βραδιά παρουσίασαν ο John Vickers και η Μέλανη Στέλιου.

Της τελετής προηγήθηκε η καθιερωμένη φωτογράφιση με τους βραβευθέντες, διοργανωτές και χορηγούς του θεσμού στο Προεδρικό Μέγαρο η οποία θα αποτελέσει και το εξώφυλλο του περιοδικού Gold που κυκλοφορεί στις 14 Ιουλίου με πλούσιο υλικό από τη λαμπερή βραδιά.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο