Eurofast: Nέες εγκαταστάσεις στη Γεωργία

Σε νέο γραφείο μετεγκαθίσταται η Eurofast στην Τιφλίδα. Το νέο γραφείο του υποκαταστήματος Eurofast Georgia βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Τιφλίδας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Eurofast Georgia διευθύνεται από την Anna Pushkaryova, η οποία έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με ειδίκευση σε M&A συναλλαγές που ασχολούνται με την πώληση και την αγορά τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, την αναδιοργάνωση τραπεζών, την εταιρική διακυβέρνηση, τη δημιουργία και την εκκαθάριση νομικών προσώπων, ζητήματα εργατικού δικαίου, καθώς και την παροχή συμβουλών σε εμπορικές τράπεζες για θέματα αναδιάρθρωσης μιας πώλησης περιουσιακών στοιχείων σε υποτιμημένη αξία, κ.λπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μετεγκατάσταση του γραφείου στη Γεωργία είναι μια νέα σελίδα στην ανάπτυξη των τοπικών εργασιών της εταιρείας. "Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, η ομάδα της Eurofast ακολουθεί πιστά τα υψηλά πρότυπα εργασίας και αναπτύσσεται διαρκώς με στόχο την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Η μετακίνηση μας στο νέο γραφείο συνδέεται με τη δυναμική ανάπτυξη και την ταχεία επέκταση της εταιρείας στην περιοχή του νότιου Καυκάσου, την υλοποίηση του πλήρους φάσματος των επαγγελματικών υπηρεσιών για τους πελάτες, καθώς και τη δέσμευση για τη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας για τους εργαζομένους. Αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα, νέα επιτεύγματα και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της εταιρίας, και θα βοηθήσει στην προσέλκυση νέων συνεργατών και πελατών στην περιοχή », δήλωσε για τη μετάβαση στο νέο γραφείο η Country Director στη Γεωργία Anna Pushkaryova.

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurofast διοργανώνει στην Τιφλίδα στις 21 Ιουλίου σεμινάριο για το Transfer Pricing, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Εσόδων της Γεωργίας και το Bloomberg. H κα Αναστασία Σαγιάννη, επικεφαλής του τμήματος του Transfer Pricing της Eurofast, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τη διεθνή της εμπειρία και τη γνώση της για το αντικείμενο. 

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 60 διακεκριμένους συμμετέχοντες από πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Γεωργία, καθώς και στελέχη του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού τομέα. 

Δειτε Επισης

Ακτινολογικό Τμήμα El Greco: Καθημερινά στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας
Ομαδική έκθεση στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί»
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι δηλώσεις χορηγών και απονεμητών-Ανέδειξαν την αξία του θεσμού(video)
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι βραβευθείσες εταιρείες και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους(video)
Αλλάζει η δομή στη δικαστική εξουσία, δημιουργείται νέο Διοικητικό Εφετείο-Οι μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε η Βουλή
Cryos IVF Clinic: Η νέα κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο-Ορόσημο για την Cryos International
Επίσκεψη Δημήτρη Σκουρίδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ανάδειξη της Κύπρου ως πύλης καινοτομίας
Ανανεώθηκαν με κάλυψη μηνιαίου και ωρομίσθιου προσωπικού οι συλλογικές συμβάσεις στην Cytacom Solution
Σειρά σημαντικών επαφών Μ. Χατζημανώλη στο Λονδίνο και προώθηση υποψηφιότητας Κύπρου στον ΙΜΟ
«Οπλίζει» τις κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας η Κυπριακή Δημοκρατία-Τι αποφασίστηκε σε υπουργική σύσκεψη