Eurofast: Nέες εγκαταστάσεις στη Γεωργία

Σε νέο γραφείο μετεγκαθίσταται η Eurofast στην Τιφλίδα. Το νέο γραφείο του υποκαταστήματος Eurofast Georgia βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Τιφλίδας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Eurofast Georgia διευθύνεται από την Anna Pushkaryova, η οποία έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με ειδίκευση σε M&A συναλλαγές που ασχολούνται με την πώληση και την αγορά τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, την αναδιοργάνωση τραπεζών, την εταιρική διακυβέρνηση, τη δημιουργία και την εκκαθάριση νομικών προσώπων, ζητήματα εργατικού δικαίου, καθώς και την παροχή συμβουλών σε εμπορικές τράπεζες για θέματα αναδιάρθρωσης μιας πώλησης περιουσιακών στοιχείων σε υποτιμημένη αξία, κ.λπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μετεγκατάσταση του γραφείου στη Γεωργία είναι μια νέα σελίδα στην ανάπτυξη των τοπικών εργασιών της εταιρείας. "Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, η ομάδα της Eurofast ακολουθεί πιστά τα υψηλά πρότυπα εργασίας και αναπτύσσεται διαρκώς με στόχο την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Η μετακίνηση μας στο νέο γραφείο συνδέεται με τη δυναμική ανάπτυξη και την ταχεία επέκταση της εταιρείας στην περιοχή του νότιου Καυκάσου, την υλοποίηση του πλήρους φάσματος των επαγγελματικών υπηρεσιών για τους πελάτες, καθώς και τη δέσμευση για τη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας για τους εργαζομένους. Αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα, νέα επιτεύγματα και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της εταιρίας, και θα βοηθήσει στην προσέλκυση νέων συνεργατών και πελατών στην περιοχή », δήλωσε για τη μετάβαση στο νέο γραφείο η Country Director στη Γεωργία Anna Pushkaryova.

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurofast διοργανώνει στην Τιφλίδα στις 21 Ιουλίου σεμινάριο για το Transfer Pricing, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Εσόδων της Γεωργίας και το Bloomberg. H κα Αναστασία Σαγιάννη, επικεφαλής του τμήματος του Transfer Pricing της Eurofast, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τη διεθνή της εμπειρία και τη γνώση της για το αντικείμενο. 

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 60 διακεκριμένους συμμετέχοντες από πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Γεωργία, καθώς και στελέχη του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού τομέα. 

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ