Πιστοποίηση για την BOCY

Για έκτη χρονιά ολοκληρώθηκε η επαναξιολόγηση του Συστήματος Ποιότητας Επιχείρησης ISO 9001:2008 που εφαρμόζεται στον Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών της Τράπεζας Κύπρου από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης. 

Η Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών (ΙΒS) και τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών (IBUs) Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου της Τράπεζας Κύπρου εξασφάλισαν για πρώτη φορά την Πιστοποίηση  ISO 9001:2008 το 2009 και από έκτοτε επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο. Η πιστοποίηση αφορά στην παροχή τραπεζικών και άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε πελάτες εκτός Κύπρου και σε εταιρείες με διεθνείς δραστηριότητες, σε κάθε ένα από τα IBUs. Αφορά, επίσης, στη διαχείριση και υποστήριξη των IBUs κεντρικά από την Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών, καθώς και την παροχή υποστήριξης στα Γραφεία Αντιπροσωπείας της Τράπεζας σε όλον τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται, μετά την ολοκλήρωση της επαναξιολόγησης του Συστήματος Ποιότητας Επιχείρησης ISO 9001:2008 που εφαρμόζεται στον Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών της Τράπεζας Κύπρου από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης, επιβεβαιώθηκε για έκτη συνεχή χρονιά η δέσμευση του Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών της Τράπεζας για ποιοτική εξυπηρέτηση και συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των Υπηρεσιών προς τους πελάτες και Συνεργάτες της.

"Η πιστοποίηση ISO 9001:2008 αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών και τα IBUs της Τράπεζας Κύπρου, δεδομένου ότι επικύρωσε τη δέσμευση του Τομέα για παροχή της ψηλότερης δυνατής εξυπηρέτησης που αναμένουν οι πελάτες της Τράπεζας. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εγκαταστάθηκε παρέχει στους πελάτες την εγγύηση ότι η Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών και τα IBUs θα συνεχίσουν όπως πάντα να αναπτύσσουν και να παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας".

Σημειώνεται επίσης ότι η Τράπεζα Κύπρου είναι η πρώτη Τράπεζα στην Κύπρο που εξασφάλισε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση για τον Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών σε παγκύπρια βάση.

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ