Επενδύοντας στην παγκόσμια αγορά

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό The Investment Expert, η Emergo Wealth παρουσιάζει το Investment Expert 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. Το συνέδριο έχει στόχο να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση για τις προοπτικές των διεθνών αγορών και επενδυτικών προϊόντων με έμφαση στον τομέα των συνταξιοδοτικών ταμείων, παρουσιάζοντας μέσα από πρακτικά παραδείγματα και αναλύσεις ειδικών, λύσεις, βέλτιστες πρακτικές και επενδυτικές προτάσεις.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους επαγγελματίες τεχνοκράτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα. Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις για τις εξελίξεις της παγκόσμιας οικονομίας, τις διεθνείς αγορές μετοχών και χρεογράφων και τις προσφερόμενες εναλλακτικές επενδύσεις.

Οι σύνεδροι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις βέλτιστες πρακτικές όσον αφορά στη διακυβέρνηση και τη διαχείριση των ταμείων συντάξεως και προνοίας, τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την Κύπρο, ειδικά όσον αφορά στη διασυνοριακή δραστηριότητα των συνταξιοδοτικών ταμείων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε διαχειριστικές επιτροπές, διευθυντικό προσωπικό και συμβούλους ταμείων προνοίας και συντάξεων, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς και χρηματοοικονομικούς συμβούλους, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, υπεύθυνους προσωπικού, διαχειριστές κεφαλαίων, επενδυτικά τμήματα τραπεζικών οργανισμών καθώς και τις αρμόδιες κρατικές Αρχές.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε ΕΔΩ.

Οργανωτής: Emergo Wealth
Υποστηρικτής: LifeGoals Multi-Employer Provident Fund
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold και Goldnews.com.cy
Συντονισμός: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH. Τηλ.: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Mamas & Papas: Το βρετανικό brand που φέρνει στην Κύπρο ο όμιλος Voici La Mode
Πέραν των 170 εκ. ευρώ θα μοιραστούν ΕΟΑ, δήμοι και κοινότητες το 2025-Οι χορηγίες και οι πιστώσεις
Πώς η ΕΤΥΦΑ πέτυχε τον...απεγκλωβισμό του «Προμηθέα» και άνοιξε τον δρόμο για έλευση φυσικού αερίου στην Κύπρο