powered by

Eπι τάπητος τα προβλήματα της ελεύθερης Αμμοχώστου

Σημαντικά μηνύματα για την πόλη και Επαρχία Αμμοχώστου αναμένονται την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Golden Coast στο Παραλίμνι, όπου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου. 

 

Κατά τη συνέλευση ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αμμοχώστου κ. Γιώργος Μαυρουδής θα αναλύσει την τρέχουσα οικονομική επικαιρότητα με έμφαση στα προβλήματα της Επαρχίας Αμμοχώστου και θα καταθέσει τις προτάσεις του Επιμελητηρίου.

Ακολούθως, θα γίνει η παρουσίαση της δικοινοτικής μελέτης «Hands on Famagusta», η οποία περιλαμβάνει τη χαρτογράφηση της Αμμοχώστου και τη διαδραστική ιστοσελίδα η οποία εμπεριέχει τρισδιάστατες απεικονίσεις της πόλης.

Τη Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέξης Γαλανός και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλείδης και ο Πρόεδρος του Τουρκοκυπριακού Επιμελητηρίου κ. Φίκρι Ντόρος.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση κλήθηκαν να παραστούν Αρχηγοί κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Ανώτερα Στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας, επιχειρηματίες και μέλη. 

Δειτε Επισης

Τα έργα και το τιμητικό βραβείο στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης(pics)
Τιμητικό βραβείο «Lifetime Achievement-Αρχιτέκτονας» στον Χάρη Φεραίο
Έργο εταιρείας ανάπτυξης γης το Minthis της Pafilia Property Developers
Έργο πρωτοποριακής-καινοτόμου ιδέας το Antasia Beach Club
Έργο ξεχωριστής εσωτερικής εμπειρίας το Flagship Store Cyta
Πράσινο έργο περιβαλλοντικής συνείδησης το Sunset Gardens
Έργο έμπνευσης νέας γενιάς το Πάρκο Γκογκέν
Έργο ανακαίνισης-επαναχρήσης η Δημοτική Αγορά Παλαιού Δημαρχείου Λευκωσίας
Αρχιτεκτονικό έργο κορυφής το νέο Δημαρχείο Λευκωσίας
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Στο επίκεντρο των πολιτικών του Υπουργείου Εσωτερικών οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες