75 χρόνια γιορτάζει η οικογένεια ρολογιών Portugieser

Την επέτειο των 75 χρόνων από την πρώτη του έκδοση γιορτάζει η οικογένεια ρολογιών Portugieser.

Με την ευκαιρία αυτή, η IWC αποφάσισε να αποτίσει τον δέοντα φόρο τιμής σε μια ελκυστική έκδοση του πρώτου Portugieser με το νέο Portugieser Hand-Wound Eight Days Edition «75th Anniversary». Ο σχεδιασμός αυτής της, περιορισμένης κυκλοφορίας, επετειακής έκδοσης είναι σχεδόν πανομοιότυπος με εκείνον του προκατόχου του, ενώ το χειροκίνητο κούρδισμα του μηχανισμού μία φορά την εβδομάδα αποτελεί μια ευχάριστη τελετουργία.

 

Αυτό το ιστορικό μοντέλο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν καθορίσει την εμφάνιση του Portugieser μέχρι σήμερα: Αραβικά ψηφία, λεπτοί, φυλλοειδείς δείκτες, στεφάνη σε στιλ σιδηρόδρομου και μικρός δευτερολεπτοδείκτης στο σημείο της ώρας «6:00». Ωστόσο, η εσωτερική στεφάνη, οι δείκτες της ώρας και τα αραβικά ψηφία είναι αισθητικά πολύ πιο έντονα σε χρυσαφί-καφέ με μαύρο περίγραμμα. 

Το νέο IW510206 σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων με ασήμι επιχρυσωμένο καντράν έχει κληρονομήσει σχεδόν αυτούσιο τον χρωματικό συνδυασμό και το λογότυπο της εταιρείας από τον προκάτοχό του. Τα στοιχεία του καντράν σε ανοιχτό πράσινο στην έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι (κωδ. IW510205) δημιουργούν έντονο κοντράστ με το μαύρο ματ καντράν. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η ένδειξη της ημερομηνίας στο μικρότερο καντράν στο σημείο της ώρας «6:00».

Το μοντέλο Portugieser Hand-Wound Eight Days Edition «75th Anniversary» πρόκειται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 175 ρολογιών σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων με επάργυρο καντράν (κωδ. IW510206). Η έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν (κωδ. IW510205)  διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό ­750 ρολογιών. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μοναδικό λουράκι από δέρμα αλιγάτορα κατασκευασμένο από τον ιταλικό οίκο υποδηματοποιίας Santoni.

Τα Portugieser διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία VE Very Exclusive Λευκωσία – Λεμεσός.

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024