Hyundai: Λανσάρει το Android Auto στα αυτοκίνητά της

Κάνοντας αρχή με το Sonata, που είναι εφοδιασμένο με Navigation, η Hyundai υιοθετεί το Android Auto στα αυτοκίνητα παραγωγής της.

Σε δεύτερο στάδιο θα είναι διαθέσιμο και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας.

 

«Το Android Auto συμβαδίζει με τις αρχές της Hyundai, που αφορούν στην ασφάλεια, στην επινόηση και στην απλότητα», δήλωσε στις 26 Μαΐου, ο Dave Zuchowski, πρόεδρος και ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος της Hyundai Motor America.

Το Android Auto δεν φέρνει μόνο ένα αέρα υψηλής τεχνολογίας στο αυτοκίνητο, αλλά βελτιώνει και την ασφάλεια. Για παράδειγμα, ανά πάσα στιγμή 660.000 οδηγοί στην Αμερική χρησιμοποιούν κινητά ή χειρίζονται ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ οδηγούν. Το Android Auto βοηθά στο να κρατήσουν οι οδηγοί την προσοχή τους στο δρόμο, αφού μεταφέρει τις σχετικές με την οδήγηση λειτουργίες στην κεντρική οθόνη, τα εργονομικά χειριστήρια και το μικρόφωνο του αυτοκινήτου τους. Ακόμα, η οθόνη του κινητού «κλειδώνει», για να μην ελκύει τους οδηγούς να ασχολούνται μ’ αυτήν.

Η Hyundai έχει προνοήσει για εγκατάσταση του Android Auto στα Sonata που έχουν ήδη, αγοραστεί. Οι χρήστες του Android Auto θα μπορούν ν’ αναγνωρίζουν αμέσως γνωστές εφαρμογές όπως, Google Maps, Google Now, μηνύματα, κλήσεις και Google Play Music με το που το συνδέουν με το αυτοκίνητό τους.

Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να ελέγχονται με φωνητική εντολή, με χειριστήρια στο τιμόνι ή με οθόνη αφής. Επίσης, το Android Auto θα προσφέρει δημοφιλείς εφαρμογές όπως iHeartRadio, Spotify, TuneIn, NPR, Stitcher, Skype, TextMe και άλλα.

Δειτε Επισης

Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι «Ακρόπολις» 2024-Και στις τρεις θέσεις του βάθρου των νικητών
Νέα παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση
Η Maserati στο Goodwood Festival of Speed 2024 με δύο ειδικές εκδόσεις
Το Honda Prelude Concept επιστρέφει και στην Ευρώπη-Η Honda γιόρτασε 25 χρόνια υβριδικής τεχνολογίας
DIMCO: Η ιστορία της εταιρείας που «φωτίζει» την Κύπρο από το 1966
Volkswagen: Επένδυση πέντε δισ. στην αμερικανική Rivian-Θα ιδρύσουν μια κοινά ελεγχόμενη επιχείρηση
allin inERGY drink: Το εναλλακτικό ενεργειακό ποτό χωρίς ταυρίνη-Στην κυπριακή αγορά από την Diplomat Distributors
Refan: Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024