SingularLogic: Στο δυναμικό της ο Μιχάλης Μιχαήλ

Καθήκοντα Διευθυντή Υπηρεσιών και Έργων της SingularLogic Κύπρου, ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, διαθέτοντας πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση στο χώρο της πληροφορικής.
Προέρχεται από την Datatech, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 10 χρόνια και κατείχε τη θέση του Mobility and Supply Chain Manager. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την Axiom Consulting και υπήρξε συνιδρυτής του CyMedia και μέλος της ομάδας που δημιούργησε το ContentDotNet.

Ο κ. Μιχαήλ είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Πολυτεχνείου της Λευκορωσίας, όπου στη συνέχεια διετέλεσε και ως ερευνητής. Κατέχει επίσης MSc από την Ακαδημία των Επιστημών του Minsk.

Από τη νέα του θέση ο κ. Μιχαήλ καλείται να συμβάλει στην ενίσχυση της θέσης της εταιρείας στην υλοποίησης έργων του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, συνδυάζοντας τις αρτιότερες τεχνολογικές επιλογές λύσεων πληροφορικής με τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος του Οργανισμού/πελάτη.

Η SingularLogic Cyprus Ltd δραστηριοποιείται από το 1996 στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Είναι μέλος του ομίλου SingularLogic, του ισχυρότερου ομίλου Λογισμικού και Ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής στην Ελλάδα.
Οι δραστηριότητες της, περιλαμβάνουν τη διάθεση εφαρμογών επιχειρηματικού λογισμικού σε μεγάλες εταιρίες του Ιδιωτικού τομέα, στην προώθηση και υποστήριξη εμπορολογιστικών και CRM εφαρμογών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και εφαρμογών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις λιανικής.

Δειτε Επισης

Νέα διεθνής διάκριση για τον Καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Δρ. Σωτήρη Καλογήρου από το ScholarGPS
Μαριάννα Χατζηαντωνίου: Διεθνής αναγνώριση για Κύπρια γυναίκα ηγέτιδα
Ύστατο χαίρε στον άνθρωπο Ανδρέα Μισιέλη-Πρωτεργάτη της κυπριακής διαφήμισης
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Ο Yiannis Michael διαπρέπει διεθνώς με την πρωτοποριακή μέθοδο RYL
Σ. Καραμοντάνης, Ε. Ηροδότου, Μ. Αντωνιάδης: Τα χόμπι που διαμόρφωσαν το ηγετικό τους προφίλ
Aπεβίωσε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Ανδρέας Παπασολομώντος
Μια γεύση από την προσωπική συλλογή έργων τέχνης του Ανδρέα Καπάταη
Παγκόσμια διάκριση για τον Δρ. Μιχάλη Μαυροβουνιώτη του Κέντρου Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ ΤΕΠΑΚ
Η Κύπρια φοιτήτρια Σοφία Τζιωρτζή νικήτρια του ICAEW Climate Essay Competition 2024