Ed Gillespie: Ο ειδικός σε θέματα ΕΚΕ στην Κύπρο

Ο διεθνούς φήμης διακεκριμένος ομιλητής θα βρίσκεται στην Κύπρο για το 8o Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που διοργανώνεται στις 8 Ιουλίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton Park.

Το συνέδριο έρχεται φέτος με στόχο να δώσει σε κάθε εταιρεία ξεχωριστά όλα τα δυνατά ατού και τους τρόπους που θα της δώσουν τη δύναμη και την ικανότητα να προχωρήσει σ’ ένα μελετημένο στην εντέλεια στρατηγικό σχεδιασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σε μια ΕΚΕ ατζέντα, η οποία θα περιλαμβάνει τις πρακτικές που οφείλει να ακολουθεί μέσα κι έξω από τον εργασιακό χώρο, τις σχέσεις με τους πελάτες, τις άλλες επιχειρήσεις, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Φετινή καινοτομία της διοργάνωσης είναι η παρουσία του διεθνούς φήμης διακεκριμένου ομιλητή Ed Gillespie, ο οποίος θα απαντήσει με τη χρήση πρακτικών παραδειγμάτων στο ερώτημα: Πώς η εταιρεία μου μπορεί να γίνει κοινωνικά υπεύθυνη; Στη συνέχεια, ο Εd θα πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο, με στόχο να βοηθήσει κάθε επιχειρηματικό στέλεχος να οικοδομήσει ένα βιώσιμο brand με την εμπλοκή του προσωπικού της επιχείρησης και τη συμβολή της ΕΚΕ στην ανάπτυξη και την κερδοφορία.

Ακολούθως, άλλοι ειδικοί του τομέα ΕΚΕ και γνώστες της αγοράς, φέρνοντας τεχνογνωσία από το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν πρακτικά παραδείγματα, ώστε να ενημερώσουν τους σύνεδρους για το πώς οι κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες μπορούν να καταστούν πιο κερδοφόρες χάρη στη στρατηγική ΕΚΕ που ακολουθούν.

Μια πρώτη γνωριμία με τον Ed Gillespie
•    Ο διεθνώς αναγνωρισμένος γκουρού σε θέματα ανάπτυξης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι συνιδρυτής της Futerra, του μοναδικού εξειδικευμένου οργανισμού σε corporate sustainable development.
•    Είναι ένας από τους Επιτρόπους Αειφόρου Ανάπτυξης Λονδίνου.
•    Αρθρογραφεί στην εφημερίδα Guardian και σε άλλα παγκοσμίου εμβέλειας έντυπα.
•    Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Only Planet: A Flight-Free Adventure Around the World”, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, σημαντικές πωλήσεις και έχει συζητηθεί ευρέως στις χώρες όπου κυκλοφόρησε.
•    Είναι περιζήτητος ομιλητής σε συνέδρια ανά τον κόσμο, από το Hong Kong μέχρι την Bratislava, εφόσον έχει τη δυνατότητα να εγκύψει ακόμα και στα πιο εξειδικευμένα θέματα ΕΚΕ.
•    Οι παρουσιάσεις του είναι γεμάτες ζωντάνια, διαδραστικές, πλούσιες σε γνώση, εμπειρία και ενημέρωση, με στοιχεία χιούμορ και θετικής σκέψης, που κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο.  
•    Μπορεί να εκπαιδεύσει τους οργανισμούς, ακόμα και σε μια παρουσίαση μερικών ωρών, για το πώς έξυπνα, γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος μπορούν να κερδίσουν τον καταναλωτή με την ΕΚΕ στρατηγική που τους ταιριάζει.

Σε ποιους απευθύνεται
Το συνέδριο είναι ανοιχτό για όλο το επιχειρηματικό κοινό, καθώς και για επαγγελματίες από κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας: Ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα καθώς και εκπροσώπους του κρατικού και του ημικρατικού τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ομιλητή και το θεματολόγιο του συνεδρίου κάντε κλικ ΕΔΩ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες
Οργάνωση: ΙΜΗ.
Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, Carrefour Κύπρου, McDonald's Cyprus, Microsoft Cyprus Ltd, Petrolina (Holdings) Public Ltd, Shacolas Group, Τράπεζα Κύπρου και Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου). Με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Έργου GROWING ON ETHICS.
Partner: Χαραλαμπίδης Κρίστης.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Cablenet InBusinessNews Stand, Περιοδικό IN Business, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Στηρίζει η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο