Οι σημερινές τάσεις στο λιανεμπόριο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συνάθροιση του κόσμου των προμηθευτών και των λιανεμπόρων. Το 12ο Cyprus Grocery Retail Conference προσέλκυσε και φέτος το ενδιαφέρον εκατοντάδων επαγγελματιών του κλάδου.

Διεθνείς εταιρείες στον τομέα του λιανικού εμπορίου, όπως Tesco, Procter and Gamble, Retail Week, Campofrio Group και άλλοι ανέλυσαν τις προοπτικές, τα εμπόδια, τις στρατηγικές στην κρίση και τις συνεργασίες που συνάπτονται για να δώσου στα FMCGs τη δυναμική που τους αξίζει και μια περίοπτη θέση στον κόσμο των brands. 

Μεγάλες υπεραγορές της Κύπρου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, ανέλυσαν τις τάσεις στις κατηγορίες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου εξετάστηκαν σε βάθος: τι, πως, που, πότε πόσο και γιατί αγοράζει ο πελάτης του φυσικού καταστήματος ή του online καναλιού, τις παραμέτρους που διαμορφώνουν τις επιλογές του, καθώς και τις εξελίξεις στον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων στη χώρα μας και διεθνώς, που καθορίζονται από τις αλλαγές στην αγοραστική συμπεριφορά.

Κύριος Χορηγός του συνεδρίου ήταν η Carrefour Κύπρου, Χορηγοί ήταν η  Cablenet, JCC Payment Systems και Powersoft Computer Solutions.

Το συνέδριο απευθυνόταν σε Γενικούς Διευθυντές, Διευθύνοντες Συμβούλους, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Brand Managers, Εμπορικούς Διευθυντές όπως επίσης και σε στελέχη που ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο.
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό InBusiness, InBusinessNews.com. Τηλεόραση Σίγμα και Συγκρότημα Δίας.   Υποστηριχτές: ECRCyprus, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Σύνδεσμος Προμηθευτών Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης.

Δειτε Επισης

Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων Γεωγραφικών Ενδείξεων στην Κίνα η Κύπρος-Βραβεύτηκαν κουμανδαρία και χαλλούμι
Toyota Κύπρου: Επένδυση στην καινοτομία και εκπαίδευση των τεχνικών της
Τρέχουν και δεν φτάνουν για κατάργηση μηδενικού ΦΠΑ οι υπεραγορές-«Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού»
Tα νέα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης Κύπρου-Τετραώροφο κτίριο έκτασης 2.000 τ.μ. στη Λεμεσό
Νίκος Σαρρής: Νέα άλματα για την Εύρηκα, στρατηγικές συνεργασίες και εδραίωση στην ανατολική Ευρώπη
Ιταλία: Ζητά να επανεξεταστεί άμεσα η κατάργηση των κινητήρων εσωτερικής καύσης στην Ε.Ε.
Κέρδη €3,5 εκ. το πρώτο εξάμηνο για την ΚΕΟ-Αυξημένος κατά 11,9% ο κύκλος εργασιών
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Σε ποια χώρα είναι περισσότερα από τα βενζινοκίνητα
Τα brands αυτοκινήτων που επιλέγουν οι αγοραστές-Τρέχουν με φόρα οι εγγραφές